Winmau Blade 6 Triple Core

Winmau
Dit is een pre-order. Dit product wordt verzonden zodra het beschikbaar is.
Brand
€ 95,95
SKU
WI-03032
Professional Winmau Dartbord

Het Winmau Blade 6 Triple Core Carbon dartbord is het technisch meest geavanceerde dartbord dat beschikbaar is en het resultaat van 30 jaar technische innovatie.

De revolutionaire Triple Core-sisalbasis vormt een aanvulling op de Sixth Generation Blade-technologie en biedt de ultieme combinatie voor optimale vezeldichtheid en maximale score. De Triple Core Carbon heeft een geheel nieuw gepatenteerd systeem met een naadloos speeloppervlak en een derde, hoge compressielaag, met koolstofvezelversterkte sisal. Het ultieme in dartbordconstructie, met optimale vezeldichtheid, ongeëvenaarde dartretentie en maximale score. Afgewerkt met geheel nieuwe graphics en 's werelds eerste lasergesneden anti-glare cijferring voor de ultieme speelervaring.

Het baanbrekende webdesign van Blade heeft het nieuwste 'Density Control™'-draad voor optimale vezeldichtheid en verbeterde dartretentie in de dubbele, treble- en bullseye-zones om optimale scorekracht te verzekeren. De ultradunne draad met een hoek van 60° buigt darts af in het scoregebied en zorgt voor absoluut minimale bounce-outs. De volledig geharde bullseye en buitenste ring, gemaakt van 'Density Control™'-draad, zijn nu 25% dunner. De Blade 6 Triple Core, uitgerust met het eenvoudig aan te passen Rota-Lock-montagesysteem en inclusief het Spirit Master-nivelleringsgereedschap, past op elke muur, zodat je meteen kunt spelen.

Gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal, ideaal voor de meest veeleisende spelers en elke omgeving. Blade 6 Triple Core is ontworpen volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation en wordt erkend door 's werelds toonaangevende professionals. De Blade 6 Triple Core is een enorme sprong voorwaarts in het ontwerp van dartborden en is het hoogtepunt in de 75 jaar geschiedenis van Winmau.

Koop nu een Winmau Blade 6 Triple Core bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelAs seen on TV
SKUWI-03032
EAN code5023231013224
MerkWinmau
Country of ManufactureKenia
TypeProfessioneel