Winmau Blade 6 Dual Core

Winmau
Op voorraad
Brand
€ 79,94
SKU
WI-03031
Professional Winmau Dartbord

De uitgekiende innovaties van Blade 6 Dual Core, een bewijs van hoogwaardige prestaties en kwaliteit, zijn gemaakt voor de meest ambitieuze dartspeler.

De gepatenteerde Dual Core-dartbordbasis heeft een naadloos, goed zichtbaar speeloppervlak en een geoptimaliseerde kerndichtheid ontworpen voor een maximale score. Verminderde dichtheid aan de buitenkern vergemakkelijkt een soepele penetratie van de dart, terwijl de binnenkern met hoge dichtheid de overtollige kinetische energie absorbeert, waardoor de dartretentie en duurzaamheid worden geoptimaliseerd.

Het baanbrekende webdesign van Blade heeft het nieuwste 'Density Control™'-draad voor optimale vezeldichtheid en verbeterde dartretentie in de dubbele, treble- en bullseye-zones om optimale scorekracht te verzekeren. De ultradunne draad met een hoek van 60° buigt darts af in het scoregebied en zorgt voor absoluut minimale bounce-outs. De volledig geharde bullseye en buitenste ring, gemaakt van 'Density Control™'-draad, zijn nu 25% dunner.

De Blade Dual Core, uitgerust met het eenvoudig aan te passen Rota-Lock montagesysteem, past op elke muur, zodat je meteen kunt spelen. Gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal, ideaal voor de meest veeleisende spelers en elke omgeving. Blade 6 Dual Core is goedgekeurd voor professionele toernooien en gemaakt volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation.

Koop nu een Winmau Blade 6 Dual Core bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUWI-03031
EAN code5023231013217
MerkWinmau
Country of ManufactureKenia
TypeProfessioneel