Winmau Blade 6

Winmau
Op voorraad
Brand
€ 59,96
SKU
WI-03033
Professional Winmau Dartbord

Het nieuwste dartbord in de Blade Series heeft een verbazingwekkend design, innovatie en vakmanschap, evenals Winmau's nieuwste, zesde generatie, dartbord technologie.

Het Blade 6 dartbord heeft een uitstekende speelbaarheid, duurzaamheid, en prestaties. Blade's innovatieve web design bevat de nieuwste 'Density ControlTM' draad voor optimale vezeldichtheid en houdt darts beter vast in de double, treble, en bullseye zones, wat resulteert in maximaal scorend vermogen voor jou! De ultradunne 60° gehoekte draad buigt darts af in het scoorgebied, waardoor bounce outs tot een minimum worden beperkt. De volledig geharde bullseye en outer bull, die beide gebruik maken van 'Density ControlTM' draad, zijn nu 25% dunner.

De Blade 6 past op elke muur en heeft een eenvoudig te verstellen Rota-Lock bevestigingssysteem, zodat je binnen enkele minuten kunt beginnen met spelen.

Voor de meest veeleisende spelers en omstandigheden, en gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal. Blade 6 is een Professional Tournament toegelaten dartbord dat is vervaardigd volgens de World Darts Federation criteria.

Koop nu een Winmau Blade 6 bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUWI-03033
EAN code5023231014412
MerkWinmau
Country of ManufactureKenia
TypeProfessioneel