Veelgestelde Vragen

EHBO

Is dat even vervelend! Helaas komt dit ongeluk het meeste voor in de wereld van darten. Je shafts kunnen soms maanden meegaan, en soms breken ze na een paar worpen al. Wij kunnen hier dus geen garantie op geven! Het is dus altijd aan te raden om genoeg shafts in huis te hebben. Maar geen paniek; hier kun je alles vinden wat je nodig hebt om dit op te lossen!

Dat is balen! Maar niet getreurd, dit is goed op te lossen! Check snel eventjes onze pagina over gebroken punten!

Producten & Onderhoud

Nee, dat is niet de bedoeling. We nemen geen artikelen terug die al sporen van gebruik vertonen. Een pijl die toch niet blijkt te gooien als gehoopt of verwacht, kunnen we helaas niet vergoeden.

Er is niets zo persoonlijk als de juiste dartpijl vinden. Gelukkig hebben we heel veel informatie voor je klaarstaan over de verschillen in dartpijlen. Je kunt dit hier vinden!

Dat varieert sterk en is afhankelijk van het type dartbord, de gebruiksintensiteit en de omstandigheden waaraan het bord wordt blootgesteld (gunstige temperatuur, luchtvochtigheid en verlichting). Wat belangrijk is, is het dartbord regelmatig te draaien zodat de slijtage gelijkmatig over het bord verdeeld wordt! Een dartbord is versleten als er over het gehele dartbord oneffenheden en bulten gaan ontstaan of als sommige triples en/of dubbels zo slecht zijn dat de darts eruit vallen. Bovendien kan de bedrading breken, teveel verbuigen of braampjes gaan vertonen. Het hoofdbestanddeel van een dartbord is sisal, een plantaardige vezel die vooral geoogst wordt in Brazilië, Azië en Afrika. Een veelgehoord misverstand is dat een dartbord van paardenhaar gemaakt is. Dit is een “broodje-aap-verhaal”! Een andere misvatting is dat een dartbord schoongemaakt kan worden met water. Beslist niet waar, omdat water de plantaardige vezel sterk doet uitzetten! Bekijk nu de video om het meeste uit je dartbord te halen!

Per bestelde eenheid dartpijlen, flights en shafts krijgt u een setje van 3 stuks geleverd. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor flightprotectors, ook die zitten per 3 stuks verpakt.

Bestellen & Betalen

De verzendkosten kan je altijd vinden bij het afrekenen van je order.

- Binnen Nederland zijn de verzendkosten standaard €4,95. Gratis verzending vanaf €50,-!
- Binnen België zijn de verzendkosten standaard €9,50. Gratis verzending vanaf €100,-!
- Verzendkosten naar overige landen binnen en buiten Europa worden getoond bij het afrekenen.

Je kunt de status van je order vinden in je Darts Warehouse account. Zodra je bestelling bij ons is verzonden krijg je automatisch een track & trace code in je mail. Wel zo handig!

Jazeker! Je kan achteraf betalen met Klarna.

Als je betaling op een belangrijk moment vastloopt, kan dit erg vervelend zijn. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij kijken of je betaling alsnog is doorgekomen!

Garantie & Retourneren

Je kunt een artikel tot 2 weken na leveringsdatum retourneren. Je kunt een retour hier aanvragen! Geretourneerde artikelen dienen geen gebruikssporen te vertonen.

Jazeker! Onze garantietermijn is tot en met een jaar na aankoop. Bij schade door normaal gebruik of achterstallig onderhoud komt u niet in aanmerking voor garantie. Op onze site kunt u tips vinden voor het juist onderhouden van uw dart producten.

Niets is zo vervelend als een defect product ontvangen! Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice! Houd je ordernummer bij de hand, dan kunnen we je sneller van dienst zijn.

Wat vervelend! Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice! Houd je ordernummer bij de hand, dan kunnen we je sneller van dienst zijn.