Unicorn Gripper 4 Shafts

Unicorn
Op voorraad
Brand
€ 2,35
SKU
UN-78901 <-> UN-78916

Unicorn Gripper 4 Nylon Dartshafts: Voor de Échte Unicorn Enthusiast

De Gripper 4 Nylon shafts van Unicorn zijn het toppunt van technische innovatie en design. Deze shafts, met een imposante lengte van 47,0 mm (exclusief schroefdraad) en een gewicht van 1,18 gram, zijn speciaal ontworpen voor de darter die hoge eisen stelt. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedere stijl een perfecte match is.

Exclusief Voor Unicorn Darts bij DartsWarehouse

Een belangrijke opmerking: de Unicorn Gripper 4 shafts zijn exclusief ontwikkeld voor gebruik met Unicorn Darts. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en prestatie. Of je nu een fervent Unicorn-darter bent of overweegt om er een te worden, met deze shafts haal je het maximale uit je spel. Koop hier jouw Gripper 4 shafts bij DartsWarehouse en ervaar zelf het verschil.

Gripper 4: Waar Kwaliteit en Specialisatie Samenkomen

Met de Gripper 4 Nylon shafts laat Unicorn opnieuw zien waarom het merk zo geliefd is onder professionals en hobbyisten. Deze shafts, met hun strakke design en ongekende kwaliteit, zijn een absolute must-have voor elke serieuze darter. Als je kiest voor Unicorn, kies dan voor de beste match met de Gripper 4 shafts. Koop nu bij DartsWarehouse en til je dartspel naar nieuwe hoogten.

Koop nu een Unicorn Gripper 4 Shafts bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUUN-78901 <-> UN-78916
MerkUnicorn
KleurZwart, Wit, Blauw, Rood, Clear
Lengte47 mm
MateriaalPoly Carbonate