Target Takoma Pro Dimitri Van den Bergh

Niet op voorraad
SKU
TA-450039
Brand
€ 21,95
Target Dartwallet Plastic

De 'Dimitri Van den Bergh' Takoma. Een prachtige limited run wallet voor de 'Dream Maker'. Met een ontwerp dat een eerbetoon is aan zijn geboorteland België.

De Takoma maakt gebruik van een sterk EVA materiaal om stevigheid te behouden en bescherming te geven aan de dartpijlen en accessoires binnenin. Binnenin de wallet is een fluwelen laag toegevoegd voor krasbestendigheid en een zacht gevoel.

Darts kunnen volledig gemonteerd in de wallet worden opgeborgen en vastgezet met een elastische band om beweging binnenin te voorkomen. De wallet is dik genoeg om ervoor te zorgen dat de flights niet geplet worden. In de portefeuille zitten ook twee zakjes met ritssluiting voor reserve-accessoires

  • Bescherming - Aan de binnenkant van de portefeuille is een fluwelen laag toegevoegd voor een zacht gevoel en om krasbestendig te zijn. De darts zelf worden volledig gemonteerd gehouden met een elastische band om beweging te voorkomen. 
  • Praktisch - Takoma heeft ruimte voor je volledig gemonteerde darts en ook voor andere dartsaccessoires zoals reserve flights en shafts.
Meer informatie
SKU TA-450039
EAN code 5050807076055
Merk Target
Kleur Case Zwart, Rood, Geel, Bruin
Kleur Case: Bruin
Materiaal Case Plastic