Target Takoma Bolide Wallet

Target
Op voorraad
Brand
€ 16,95
SKU
TA-450051
Target Dartwallet

Stijlvolle en Functionele Dartportemonnee

De Target Takoma Bolide Wallet maakt deel uit van de Takoma Brand-serie van Target Darts. Het is de nieuwste collectie Takoma-portemonnees met unieke patronen die in-house zijn ontworpen door het designteam van Target.

Ontworpen in Samenwerking met Cult Tungsten Dart Range

Het design van deze portemonnee is geïnspireerd op de Cult Tungsten dartreeks van Target en weerspiegelt het opvallende goudgroene kleurenschema. De Takoma Bolide Wallet is verkrijgbaar in zowel standaard als XL formaat, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Duurzame en Beschermende Constructie

Deze portemonnee is gebouwd om lang mee te gaan. Het sterke EVA-materiaal van Takoma zorgt voor stevigheid en biedt uitstekende bescherming voor je darts en accessoires. Binnenin de portemonnee is een fluwelen laag toegevoegd om krassen te voorkomen en een zacht gevoel te bieden. Je darts kunnen volledig gemonteerd worden opgeslagen en worden veilig gesteld met een elastische riem om beweging te voorkomen. Bovendien heeft de portemonnee twee accessoirezakken voor extra opslagruimte en is ontworpen met een dikke buitenkant om je flights te beschermen tegen beschadiging.

Kies voor Stijl en Functionaliteit

Kies de Target Takoma Bolide Wallet voor een combinatie van stijl en functionaliteit. Het unieke ontwerp en de duurzame constructie maken het de ideale keuze voor dartliefhebbers.

Koop nu een Target Takoma Bolide Wallet bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUTA-450051
EAN code5050807084999
MerkTarget
Country of ManufactureVerenigd Koninkrijk
Kleur Case:Grijs
KleurGrijs
MateriaalPlastic