Target Softtip Dimitri Van den Bergh Echo 90% 20 gram

Target
Op voorraad
Brand
€ 79,94
SKU
TA-210365
Target Darts Set

Target Softtip Dimitri Van den Bergh Echo 90% Dartpijl: Een Meesterwerk in Darttechnologie

Maak kennis met de baanbrekende Dimi Van Den Bergh x Echo Edition, ontstaan uit een samenwerking tussen 'The Dream-Maker' Dimitri Van den Bergh en Target Darts. Deze uitzonderlijke dart is met de grootste zorg ontworpen om uw dartspel naar ongekende hoogtes te brengen. Of u nu een amateur of een professionele darter bent, deze dart is uitgerust met geavanceerde functies die een echte game-changer zijn.

Technische Specificaties

  • Barrellengte: 48,9 mm
  • Barreldiameter: 6,2 mm
  • Grip Stijl: Radiale Groeven / Frezen
  • Afwerking: Zwart PVD
  • Shaft Type: Pro Grip
  • flight Vorm: No.6

Belangrijke Kenmerken

  1. 90% Tungsten Constructie: Vervaardigd uit hoogwaardig 90% tungsten, bieden deze darts een ideale balans tussen gewicht en duurzaamheid. Dankzij de dichtheid van tungsten zijn deze darts slanker maar behouden ze toch het benodigde gewicht voor nauwkeurige worpen, wat zorgt voor ongeëvenaarde controle.
  2. Zwart Titanium Nitride Coating: De Dimi Van Den Bergh x Echo Edition darts zijn voorzien van een stijlvolle en elegante zwart titanium nitride coating. Dit verhoogt niet alleen de duurzaamheid, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw spel.
  3. Sandblasted Grooves: Ontworpen met precisie in het achterhoofd, bevatten deze darts een unieke combinatie van grijze performance coating en zandstraalkleuren in de groeven, wat grip en controle versterkt.

Beschikbaar in 20g Soft Tip

De Target Softtip Dimitri Van den Bergh Echo 90% dartpijlen zijn beschikbaar in een gewicht van 20 gram in de Soft Tip uitvoering. Perfect voor darters die streven naar precisie en stijl in hun spel.

Verhoog Uw Dartniveau met de Echo Edition

De Dimi Van Den Bergh x Echo Edition van Target is meer dan alleen een dartpijl; het is een uitdrukking van geavanceerde darttechnologie en stijl. Kies voor deze dart en ervaar hoe het uw spel naar een hoger niveau tilt.

W L D
20 gram 48.9 mm 6.2 mm
Koop nu een Target Softtip Dimitri Van den Bergh Echo 90% 20 gram bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUTA-210365
EAN code5050807085088
Country of ManufactureVerenigd Koninkrijk
Darts Gewicht20 gram
GripRinged, Zero/Nano, Incision
Materiaal90% Tungsten
KleurZilver, Grijs
ModelStraight
MerkTarget