Target Scott Williams Black 90% Swiss

Target
Op voorraad
Brand
€ 79,94
SKU
TA-190287 TA-190288
Target Darts Set

Target Scott Williams Black Out Darts: Stijl, Precisie en Kracht

Ontdek de Target Scott Williams Black Out Darts, een meesterlijke creatie gemaakt van 90% tungsten. Deze darts zijn de belichaming van duurzaamheid, balans en stijl, ontworpen om uw dartspel naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een amateur of een professional bent, deze darts bieden u een winnende combinatie van kenmerken voor een superieure dartervaring.

Belangrijke Kenmerken

  1. 90% Tungsten Constructie: Gemaakt van hoogwaardig 90% tungsten, bekend om zijn dichtheid en sterkte, bieden deze darts een perfecte balans en duurzaamheid.
  2. Zwart Titanium Performance Coating: Met een strakke en aantrekkelijke zwarte titanium coating die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook beschermt tegen slijtage. Deze coating draagt bij aan zowel de duurzaamheid als de visuele aantrekkingskracht van de darts.
  3. Radiale Groefsnedes voor Grip: De Scott Williams Black Out Darts hebben precies bewerkte radiale groeven in de barrel, wat zorgt voor uitzonderlijke controle en een natuurlijk gevoel in de hand.
  4. Front-Loaded Bomber Barrel Vorm: Deze darts hebben een front-loaded bomber barrel vorm, die zorgt voor een dynamische en krachtige worp. De voorwaartse gewichtsverdeling zorgt voor een krachtige en consistente baan, ideaal voor spelers die hun scoringspotentieel willen verhogen.

Beschikbaar in Verschillende Gewichten

De Scott Williams Black Out Darts zijn verkrijgbaar in twee steel tip gewichten - 23g en 25g - en een soft tip gewicht van 20g, elk met hun eigen specifieke balans en gevoel, zodat u de perfecte dart kunt kiezen die bij uw speelstijl past.

Gewicht Lengte Diameter
23g 43,5 mm 8 mm
25g 43,5 mm 8,4 mm

Verhoog Uw Dartniveau met Scott Williams Black Out

De Scott Williams Black Out Darts van Target zijn meer dan gewoon darts; ze zijn een fusie van stijl, precisie en prestatie. Kies vandaag nog voor deze darts en ervaar een ongeëvenaarde dartervaring.

Koop nu een Target Scott Williams Black 90% Swiss bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUTA-190287 TA-190288
EAN code5050807085095 5050807085101
Country of ManufactureVerenigd Koninkrijk
GripRinged, Shark, Incision
Materiaal90% Tungsten
KleurZwart, Geel
ModelTorpedo
MerkTarget