Target Luke Littler 90% Swiss

Target
Dit is een pre-order. Dit product wordt verzonden zodra het beschikbaar is.
Brand
€ 115,95
SKU
TA-190229 TA-190323 TA-190324
Target Darts Set

Luke Littler Dart - Generation One: Precisie Ontworpen voor Topprestaties

Ontworpen in samenwerking met Luke "The Nuke" Littler, belichamen de Generation One darts de exacte specificaties en eisen van deze topdarter. Deze darts, vervaardigd uit 90% tungsten, zijn op maat gemaakt voor topprestaties en precisie, waardoor ze een must-have zijn voor serieuze darters.

Innovatief Multi-Grip Barrel Profiel

De Generation One darts tonen een uniek multi-grip barrel profiel. Aan de voor- en middenkant van de barrel is Dual Pixel Tip technologie aangebracht voor een uitzonderlijk niveau van grip. Aan de achterzijde van de barrel vindt u een fijne radiale groef grip, die een subtieler gevoel biedt zonder controle te verliezen.

Geavanceerde Afwerking en Stijl

De barrel is verder versterkt met een Black PVD Performance coating en opnieuw bewerkt om de innovatieve Dual Pixel Tip technologie te benadrukken. Deze toevoeging zorgt niet alleen voor een verbeterde grip, maar geeft ook een verfijnde en stijlvolle uitstraling aan uw spel.

Technische Specificaties

Weight Length Diameter
22 gram 50 mm 6.5 mm
23 gram 52 mm 6.5 mm
24 gram 52 mm 6.65 mm

Compleet Met Top Accessoires

Maak uw dartset compleet met Target Pro Grip shafts, 'The Nuke' handtekening flights en Target SP punten. Deze combinatie van high-end componenten zorgt voor een ongeëvenaarde precisie en speelervaring.

Ervaar de Precisie van Generation One

Met de Luke Littler Generation One darts ervaart u een niveau van precisie en prestatie dat zijn gelijke niet kent. Of u nu een professionele darter bent of uw spel naar een hoger niveau wilt tillen, deze darts bieden alles wat u nodig heeft voor een superieure dartervaring.

Koop nu een Target Luke Littler 90% Swiss bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUTA-190229 TA-190323 TA-190324
Lengte50-54 mm
Diameter6 - 6.5 mm
GripRinged, Zero/Nano, Pixel, Incision
Materiaal90% Tungsten
KleurZwart
ModelStraight
MerkTarget