Target Ink Flight and Shaft Kit Rob Cross

Target
Op voorraad
Brand
€ 9,95
SKU
TA-420013 TA-420014 TA-420015
Target Accessoires

Verbeter je Precisie met Target's Ink Flight & Shaft Kit van Rob Cross

Inleiding: Laat "Voltage" los in je spel

Met het exclusieve Target Ink Flight & Shaft Kit van Rob Cross kun je een vonk van "Voltage" aan je darts-arsenaal toevoegen. Deze opmerkelijke samenwerking, gericht op de flair en precisie van de voormalige Wereldkampioen Rob Cross, is een elektrificerende mix van esthetische aantrekkingskracht en prestaties. Klaar om dezelfde werkdag verzonden te worden wanneer je voor 16:30 uur bestelt bij Darts Warehouse, belooft deze kit je passie voor de sport aan te wakkeren.

Unieke Stijl: Een Mix van Tatoeage Kunst en Persoonlijkheid

Met de hand ontworpen en voorzien van opvallende tatoeage-thema prints, vangt deze collectie Rob's onverschrokken speelstijl en vastberadenheid. Deze exclusieve ontwerpen zijn meer dan alleen versieringen; ze symboliseren Rob Cross's baanbrekende reis in de wereld van darts. Leg je handen op dit uitzonderlijke product en laat je darts resoneren met de energie en het karakter van "Voltage".

Prestatiegericht: Drie Maten voor Ultieme Controle

Beschikbaar in de maten Kort, Tussenliggend en Medium, is het Target Ink Flight & Shaft Kit van Rob Cross een meesterwerk van design en functionaliteit. Het is gemaakt om verschillende speelstijlen te bedienen en biedt een ongeëvenaarde vluchtstabiliteit. Of je nu een beginner bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een professional die perfectie nastreeft, deze kit biedt de competitieve voorsprong om Rob's dynamische prestaties na te bootsen. Het is niet zomaar een hulpmiddel; het is een eerbetoon aan een legende en een uitnodiging om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Koop nu een Target Ink Flight and Shaft Kit Rob Cross bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUTA-420013 TA-420014 TA-420015
EAN code5050807082810 5050807082827 5050807082834
MerkTarget
KleurZwart