Target Ink Flight and Shaft Kit Gabriel Clemens

Target
Op voorraad
Brand
€ 9,95
SKU
TA-420016 TA-420017 TA-420018
Target Accessoires

Verbeter je spel met de Target Ink Flight & Shaft Kit van Gabriel Clemens

Maak kennis met de Target Ink Flight & Shaft Kit van Gabriel Clemens, een exclusief aanbod dat het uitzonderlijke talent van professionele darter Gabriel Clemens combineert met het creatieve genie van de interne ontwerpers van Target. Deze unieke accessoirekit maakt deel uit van de INK x Player Accessory-collectie, die zich richt op het integreren van unieke, op de speler gerichte ontwerpen met Target's bestverkopende INK-ontwerpen. Geïnspireerd door de rijke wereld van tatoeagekunst, bevatten elke flight en shaft in deze kit met de hand ontworpen tatoeage-thema prints, waardoor je spel een gevoel van individualiteit en flair krijgt.

De Details Die Het Verschil Maken

Wat dit kit naar een hoger niveau tilt, zijn de subtiele details die eer betonen aan Gabriel Clemens zelf. Elk ontwerpelement is weloverwogen gekozen om Clemens' vaardigheid en stijl te weerspiegelen, wat een extra laag personalisatie aan je dartopstelling toevoegt. Met uitzonderlijke aandacht voor detail vervaardigd, bieden deze met de hand getekende ontwerpen een perfecte mix van kunst en sportiviteit, waarbij de geest van rebellie, uniciteit en uitmuntendheid in de sport wordt belichaamd.

Veelzijdigheid en Duurzaamheid

Deze kit scoort niet alleen hoog op esthetiek, maar biedt ook praktische veelzijdigheid met drie beschikbare maten: Kort, Tussenliggend en Medium. Dit zorgt ervoor dat spelers van alle vaardigheidsniveaus de juiste pasvorm voor hun spel kunnen vinden. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn deze flights en shafts duurzaam gebouwd, waardoor ze een investering zijn die je passie voor het spel aanvult.

Koop nu een Target Ink Flight and Shaft Kit Gabriel Clemens bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUTA-420016 TA-420017 TA-420018
EAN code5050807082841 5050807082858 5050807082865
MerkTarget
KleurZwart