Target Ink Flight and Shaft Kit Dimitri Van den Bergh

Target
Op voorraad
Brand
€ 9,95
SKU
TA-420010 TA-420011 TA-420012
Target Accessoires

Ontketen Precisie met Target's Ink Flight & Shaft Kit van Dimitri Van den Bergh

Inleiding: Geïnspireerd door "The Dreammaker"

Geef je spel een vleugje kunst en flair van een van de opkomende sterren in het darten, Dimitri Van den Bergh. Het Target Ink Flight & Shaft Kit Dimitri Van den Bergh verenigt Target's bestverkopende INK-ontwerpen met Dimitri's unieke merk, wat resulteert in een product dat even stijlvol als functioneel is. Het is een must-have voor fans en spelers die streven naar de gratie van "The Dreammaker" op het dartbord. Verkrijgbaar bij Darts Warehouse, is het een viering van zowel stijl als prestatie.

Boeiend Ontwerp: Een Fusie van Kunst en Vaardigheid

De tatoeage-thema prints van de kit, met de hand ontworpen en getekend door Target's vaardige ontwerpers, weerspiegelen Dimitri's creativiteit en dynamiek. Elk stuk in de collectie getuigt van de geest van de speler en zorgt voor een meeslepende ervaring. En met de belofte "Voor 16:30 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden!" van Darts Warehouse, kun je zonder vertraging een stukje van Dimitri's wereld bezitten. Verken het vakmanschap en de kwaliteit die deze kit onderscheiden.

Aanpasbaarheid en Uitmuntendheid: Jouw Competitieve Voordeel

Aangeboden in de maten Kort, Tussenliggend en Medium, is het Target Ink Flight & Shaft Kit Dimitri Van den Bergh ontworpen om diverse voorkeuren en speelstijlen te ontmoeten. Het is ontworpen voor zowel aspirant-spelers als doorgewinterde professionals en zorgt voor precisie en stabiliteit bij elke worp. Omarm de meesterschap dat het spel van Dimitri definieert met deze exclusieve kit en zet een gedurfde stap om je prestaties te transformeren. Het is niet zomaar een accessoire; het is een symbool van je passie voor darts.

Koop nu een Target Ink Flight and Shaft Kit Dimitri Van den Bergh bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUTA-420010 TA-420011 TA-420012
EAN code5050807082780 5050807082797 5050807082803
MerkTarget
KleurZwart