Target Softtip Scott Williams Black 90% Swiss

Target
Op voorraad
Brand
€ 79,94
SKU
TA-210366
Target Darts Set

Target Scott Williams Black 90% Swiss Soft Tip Darts: Een Harmonieuze Mix van Elegantie en Precisie

Maak kennis met de Scott Williams Black Out Soft Tip Darts van Target, met nauwgezette zorg vervaardigd met 90% Tungsten. Deze darts belichamen de ideale mix van robuustheid, evenwicht en elegantie. Ze zijn op maat gemaakt voor spelers die hun spel willen verbeteren met een prachtige combinatie van precisie, functionaliteit en ontwerp.

Belangrijkste Kenmerken

  1. 90% Tungsten Constructie: Gemaakt van premium 90% Tungsten, bekend om zijn robuuste karakter en stabiliteit, wat zorgt voor gebalanceerde worpen en langdurig gebruik.
  2. Zwarte Titanium Prestatiecoating: De aantrekkelijke zwarte titanium coating verbetert niet alleen het visuele aspect van de darts, maar biedt ook een extra laag bescherming tegen slijtage, waardoor de levensduur wordt verlengd.
  3. Radiale Groeven voor Verbeterde Grip: De Scott Williams Black Out Soft Tip Darts hebben precisie-geëngineerde radiale groeven op de barrel, wat zorgt voor superieure controle en een comfortabele grip.
  4. Vooraan Geladen Bomber Barrel Ontwerp: Het vooraan geladen bommerontwerp van deze darts vergemakkelijkt een dynamische en assertieve worp. Dit ontwerp, waarbij het gewicht naar voren is gericht, zorgt voor een krachtige en stabiele baan, perfect voor spelers die hun scorekracht willen verhogen.

Technische Specificaties

Gewicht Lengte Diameter
20g 40,5 mm 7,6 mm

Verbeter Je Dartvaardigheden

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde darter, de Scott Williams Black Out Soft Tip Darts zijn ontworpen om je spel te verbeteren. Verkrijgbaar in een versie met zachte punt van 20g, bieden ze de ideale combinatie van elegantie, precisie en functionaliteit, waardoor je dartervaring wordt verbeterd.

Koop nu een Target Softtip Scott Williams Black 90% Swiss bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
SKUTA-210366
EAN code5050807085118
Custom LabelGeen
Country of ManufactureVerenigd Koninkrijk
GripRinged, Shark, Incision
Materiaal90% Tungsten
KleurZwart, Geel
ModelTorpedo
MerkTarget