Shot Warrior Outlaw Dartboard

Shot
Op voorraad
Brand
€ 49,95
SKU
SH-SB3021

Professioneel Shot Dartbord

Het Warrior Outlaw Bristle Dartbord voor steeltip darts is zelfhelend en heeft nietjes-vrije technologie voor minder bounce outs.

De Warrior Outlaw is een zelfherstellende held. Dit dartbord voor steeltip darts is getest om te voldoen aan professionele dartbord criteria, en het heeft nietjes-vrije technologie om het aantal bounce-outs te verminderen.
Met het originele Shot Darts Warrior ontwerp, gedrukt met briljante, kleurechte inkten, zal dit bord er fantastisch uitzien in je kast of dartbaan opstelling. Het kan worden weergegeven in de garage, de speelkamer, of elke andere ruimte waar u wilt deelnemen aan de concurrentie, om het optimaliseren van uw strategisch voordeel. Dubbels en triples vallen op, en het progressieve patroon van de singles leidt de aandacht van de speler naar de bullseye, waardoor het eenvoudiger wordt om je doelwit neer te halen.


Dit full-size, 18" x 1 1/2" dartbord voldoet aan de criteria van de World Dart Federation, waardoor hoge kwaliteit en een positieve ervaring van spel tot spel gegarandeerd is.

De verwijderbare nummerring van de Warrior maakt het eenvoudig om het bord te draaien – draai het regelmatig om te zorgen voor een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur. De meegeleverde hoge kwaliteit puck muurbeugel zorgt voor een eenvoudige installatie en bordrotatie – het is niet nodig om het dartbord van de muur te halen. Maak je speelkamer spannender, en je zult minder tijd kwijt zijn aan het aanpassen van uw dartbord en meer tijd aan het spelen.

Shot Warrior Outlaw Dartbord - De weg van de krijger

Koop nu een Shot Warrior Outlaw Dartboard bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SB3021
EAN code9415639030211
MerkShot
Country of ManufactureNieuw-Zeeland
TypeProfessioneel