Shot Michael Smith Competition Dartboard

Shot
Op voorraad
Brand
€ 54,95
SKU
SH-SB7531
Shot Dart Set

Ontdek het Shot Michael Smith Competitie Dartbord

Verbeter je dartspel met het Shot Michael Smith Competitie Dartbord. Dit hoogwaardige dartbord is gemaakt van kwalitatief sisal en heeft een fijne, nietjesvrije mesdraadconstructie, waardoor stuiterende pijlen tot een minimum worden beperkt en je scores worden verhoogd. Het dartbord is gebouwd volgens toernooispecificaties en heeft een standaardformaat van 18" x 1 1/2", waardoor je een voorsprong hebt op de competitie.

Duurzaam en Langdurig

Dit stevige dartbord is gemaakt van zelfhelende sisalvezels, wat zorgt voor langdurige prestaties. De verwijderbare nummerring maakt het eenvoudig om het dartbord te draaien, waardoor de speeltijd van het bord wordt verlengd. De extra duurzame inkt van Shot zorgt voor een levendig en kleurvast oppervlak dat bestand is tegen talloze potjes darten.

Eenvoudige Installatie en Rotatie

Het dartbord wordt geleverd met een bijgeleverde wandbeugel, waardoor de installatie en rotatie eenvoudig zijn zonder het dartbord te hoeven verwijderen. Deze handige functie zorgt voor een naadloos spel en gemakkelijk onderhoud.

Ben je klaar om je dartervaring naar een hoger niveau te tillen met het Shot Michael Smith Competitie Dartbord? Bestel het vandaag nog en ga de uitdaging aan.

Koop nu een Shot Michael Smith Competition Dartboard bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SB7531
EAN code9415639075311
MerkShot
TypeProfessioneel