Shot Michael Smith Cabinet Set

Shot
Dit is een pre-order. Dit product wordt verzonden zodra het beschikbaar is.
Brand
€ 74,95
SKU
SH-SC7532
Shot Dart Set

Ervaar de Shot Michael Smith Bully Boy Dartbord Kabinet Set

Speel als een kampioen met de all-in-one dartbord en kabinet set van World Champ Michael Smith. Eenvoudig te installeren, hang het overal binnen enkele minuten op, voor urenlang competitief plezier met het hele gezelschap. Hang eenvoudig het aantrekkelijke, duurzame zwarte laminaat dartbord kabinet op en je bent klaar om te knallen. Het kabinet is voorzien van hoogwaardige, veerbelaste messing scharnieren en het Bully Boy-logo, en wordt geleverd met 6 pijlen, scoreborden, een markeerpen en spelregels. Het bijgevoegde Michael Smith Bully Boy toernooiformaat dartbord is gemaakt van kwalitatieve, zelfherstellende sisal borstelvezels en heeft een verwijderbare nummerring voor eenvoudige rotatie van het bord en een langere speelduur. Een nietjesvrije bullseye voorkomt afketsers en maximaliseert je hoge scores.

Kwalitatief Kabinet Ontwerp

Het kabinet heeft hoogwaardige, veerbelaste messing scharnieren en het iconische Bully Boy-logo, wat een stijlvolle toevoeging is aan je speelruimte of entertainmentruimte. Het kabinet is gemaakt van houten MDF met een stijlvolle zwarte laminaat afwerking en is duurzaam gebouwd. De versterkte metalen hoeken zorgen voor extra stevigheid, waardoor het kabinet lang meegaat.

Toernooi-formaat Dartbord Inbegrepen

Het Michael Smith Bully Boy toernooi-formaat dartbord dat bij deze set wordt geleverd, is gemaakt van hoogwaardige, zelfherstellende sisal borstelvezels. Met een verwijderbare nummerring kun je het bord eenvoudig roteren voor gelijkmatige slijtage en een langere speelduur. De nietjesvrije bullseye minimaliseert afketsers, waardoor je je hoge scores kunt maximaliseren en je spel kunt verbeteren.

Complete Set

Deze dartbord kabinet set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met spelen. Het bevat zes pijlen met stalen punten, scoreborden, een markeerpen en spelregels, zodat je alles hebt wat nodig is voor een competitieve wedstrijd. Of je nu een ervaren speler bent of een beginner, deze set voorziet in al je behoeften.

Meer weten over Michael Smith? Bezoek de Michael Smith spelerspagina voor meer informatie.

Koop nu een Shot Michael Smith Cabinet Set bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SC7532
EAN code9415639075328
MerkShot
TypeSets