Shot Michael Smith Bully Boy Bristle Dartboard

Shot
Op voorraad
Brand
€ 38,95
SKU
SH-SB7550
Shot Dart Set

Ontdek het Shot Michael Smith Bully Boy Dartbord

Hang dit competitieformaat dartbord eenvoudig op en speel direct. Pak je pijlen en laat je horen! Het Michael Smith "Bully Boy" dartbord is vervaardigd uit hoogwaardige sisal bristle vezels. Het dartbord is voorzien van een verwijderbare nummerring voor gelijkmatige slijtage en een langere levensduur. Het bord is gemaakt van kwalitatief sisal met levendige, langdurige kleuren, een stevige slanke draadconstructie en een nietjesvrije bullseye. Deze gestroomlijnde nietjesvrije technologie zorgt voor minder afketsers en consistent betere scores.

Competitieformaat en duurzame constructie

Het Shot Michael Smith Bully Boy Dartbord heeft een volledig formaat van 18" x 1 1/2" en is uitgerust met een sterke ronde draadconstructie en slanke draadbevestigingen. Deze solide constructie zorgt voor langdurig speelplezier en voorkomt onnodige afketsers, waardoor je je scores kunt verbeteren. Het dartbord is gemaakt van hoogwaardige vezels en is bestand tegen intensief gebruik, waardoor het lang meegaat.

Verleng de levensduur van je dartbord

Om de levensduur van je Shot Michael Smith Bully Boy Dartbord te verlengen, raden we aan om regelmatig de nummerring te draaien. Hierdoor wordt de slijtage gelijkmatig verdeeld over het oppervlak en kun je langer genieten van een optimaal speelveld. Met de verwijderbare nummerring is dit een eenvoudige taak.

Eenvoudige installatie en gebruiksgemak

Met de bijgevoegde beugel en duidelijke hanginstructies is het installeren van het dartbord een fluitje van een cent. Je kunt snel aan de slag met je dartspel en je concentreren op het verbeteren van je worpen. Haal vandaag nog je eigen Shot Michael Smith Bully Boy Dartbord in huis en ervaar de kwaliteit en prestaties waar Michael Smith bekend om staat.

Meer weten over Michael Smith? Bezoek de Michael Smith spelerspagina voor meer informatie.

Koop nu een Shot Michael Smith Bully Boy Bristle Dartboard bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SB7550
EAN code9415639075502
MerkShot
TypeRecreationeel