Shot Inked Gator Dartcase

Op voorraad
SKU
SH-SM4094 SH-SM4095
Brand
€ 26,95
Shot Case

Zet je stempel

Draag je hart op je mouw en je stam op je heup. Net als lichaamskunst, is elke case in de Shot Darts Inked reeks voorzien van zijn eigen markeringen. De robuuste huid van de Gator Inked Dart Wallet is als een lichaamspantser, het beschermt je kostbare dart spullen tegen schokken en stoten.

  • VOOR SOFT EN STEEL TIP DARTS - Deze Darts Wallet heeft een hoogwaardige dart caddie houder, zodat je dartpijlen altijd klaar zijn om te spelen. De Inked Darts case heeft een stevige plastic caddie waarin 3 volledig gemonteerde steeltip of softtip dartpijlen kunnen worden opgeborgen. Er zijn vakjes voor reserveonderdelen, en een sleuf voor je spelerskaart om je spullen georganiseerd te houden.
  • AANTREKKELIJK EN DUURZAAM - Vervoer je dartpijlen met gemak in deze kwalitatieve, slijtvaste en stijlvolle dart case. Net als body art, is elke case in de Shot Darts Inked serie voorzien van een tattoo ontwerp. De gemakkelijk schoon te maken buitenkant beschermt de inhoud van de case tegen stoten.
  • OPSLAG VAN DART FLIGHTS EN SHAFTS - Gebruik de compartimenten met rits voor het opbergen van dart accessoires, dart flights, dart shafts, soft tip punten. Gebruik de veilige sleuven en het vak met ritssluiting voor het vervoeren van uw accessoires en spelerskaarten. Gebruik het meegeleverde kwaliteitskarabijnhaaksysteem om de case aan een tas of riem te bevestigen.
Meer informatie
Custom Label Geen
SKU SH-SM4094 SH-SM4095
EAN code 9415639008470 9415639008487
Merk Shot
Kleur Case Combinatie, Zwart, Bruin
Materiaal Case Leer