Shot Pro Electronic Dartboard Set

Shot
Op voorraad
Brand
€ 59,96
SKU
SH-SB3007
Shot Electronic Dartbord

Pro Elektronisch Soft Tip Dartbord met 32 Spellen en 590 Variaties | 8 Spelers | LCD Automatische Scoreweergave | Inclusief 2 XO Cricket Displays

Ervaar het ultieme dartbordspel met ons Pro Elektronisch Soft Tip Dartbord. Met een royaal doeloppervlak van 13,5 inch en een kristalhelder LCD-scherm tilt dit dartbord jouw scores naar een hoger niveau. Met het automatische scorensysteem en de levendige omroeper brengt het de opwinding van een toernooi naar jouw huis.

Ons dartbord is ontworpen met een dun net dat ervoor zorgt dat de darts goed aan het bord blijven plakken, waardoor het aantal bounce-outs wordt geminimaliseerd en het spel soepel verloopt. De set wordt geleverd met 12 darts en reservepunten, zodat je altijd reserveonderdelen bij de hand hebt.

Met 32 meegeleverde spellen en maar liefst 590 spelvariaties raak je nooit uitgespeeld en kun je jezelf en je vrienden blijven uitdagen. Speel met maximaal 8 spelers in multiplayer-games of geniet van een single-player spel tegen de computer, die 5 verschillende moeilijkheidsniveaus biedt.

Het Pro Elektronisch Soft Tip Dartbord is perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een feestje, een spelletjesavond in de recreatieruimte, een vakantiehuisje of jouw geliefde 'man cave', dit dartbord zal het middelpunt van de aandacht zijn. Het wordt geleverd met 4 sets hoogwaardige darts, zodat iedereen kan meedoen aan het plezier.

Lijst met spellen: 301, 401, 501, 601, 701, 801, 901, Cricket, Geen-score cricket, Scram, Killer, Voetbal, Bowlen, Dubbel omlaag, Hoge score, Shanghai, Golf, Duw een penny, Steeplechase, Nine dart century.

Let op: batterijen zijn niet inbegrepen.

Koop nu een Shot Pro Electronic Dartboard Set bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SB3007
EAN code9415639030075
MerkShot
Country of ManufactureNieuw-Zeeland
TypeSofttip, Sets