Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat 300x62 cm

Shot
Op voorraad
Brand
€ 59,96
SKU
SH-SC3133
Shot Dartmat

Ervaar Topklasse met de Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat 300x60 cm

Til je dartspel naar een hoger niveau met de Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat, speciaal ontworpen in samenwerking met wereldkampioen Michael Smith. Deze mat is niet alleen een ode aan een van de grootheden in de dartwereld, maar ook een essentieel accessoire voor elke dartliefhebber.

Champion Design en Kwaliteit

De Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat, met zijn indrukwekkende afmetingen van 300 bij 60 cm, biedt voldoende ruimte voor optimale prestaties. Het robuuste en duurzame rubber zorgt voor een stabiele ondergrond, terwijl het tegelijkertijd je vloer beschermt tegen vallende darts.

Geïnspireerd door een Kampioen

Deze dartmat is speciaal ontworpen voor en met Michael Smith, wat het een uniek item maakt voor fans en spelers. Het design weerspiegelt de kwaliteit en stijl van een wereldkampioen, wat zowel inspirerend als motiverend werkt tijdens je spel.

Functioneel en Stijlvol

De Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat combineert functionaliteit met stijl. Het is niet alleen een praktisch hulpmiddel voor je dartspel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke speelruimte, waarmee je je liefde voor de sport en bewondering voor Michael Smith kunt tonen.

Dimensies

SKU Productnaam Afmetingen
SH-SC3133 Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat 300x60 cm
Koop nu een Shot Bully Boy Michael Smith Dart Mat 300x62 cm bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SC3133
EAN code9415639075618
MerkShot
Country of ManufactureNederland
Type MatEVA
Kleur MatZwart