Shot Bandit Dartboard

Shot
Op voorraad
Brand
€ 81,95
SKU
SH-SB3001

Professioneel Shot Dartbord

Kwalitatief uitstekend dartbord met geavanceerd ophangsysteem. Dit dartbord heeft messenbedrading en een 'niet' vrije bullseye. Gemaakt van de beste kwaliteit sisal en mooi verfwerk maakt dit dartbord één van de mooiste en beste dartborden op de markt. Dit dartbord heeft ook nog een variant: Shot Bandit Duro: Bij dit dartbord is er een hogere dichtheid sisal gebruikt waardoor het bord harder zal zijn en dus ook langer mee zal gaan.

Enkele bijzondere punten van de Shot Bandit Boards zijn:

  • 50% dunner mesdraad dan normaal zorgt er voor dat het aantal bouncers nihil wordt. Dit mesdraad is wit gepoedercoated om het nog sterker te maken.
  • Black coated numberring; zorgt dat de wit blijvende nummers goed zichtbaar zijn waardoor je een betere focus op het bord hebt.
  • Backing Support; Er zit een support cardboard met klipjes bij dit dartbord om de beweging van het bord te voorkomen. Ook houdt dit cardboard veel geluid tegen speciaal voor appartementen of gehorige huizen.
  • Dartbordring van hard gerecycled plastic om de nummerring makkelijk te verplaatsen en dit geeft het dartbord de luxe uitstraling.
  • Bij elk Shot Bandit dartbord zit een meetlint om het dartbord perfect op te hangen.
  • Bij elk Shot Bandit dartbord wordt een instructieboekje meegeleverd.

Bekijk hier alle andere dartborden van het merk Shot.

professioneel dartbord - shot bandit board - sb3001

Koop nu een Shot Bandit Dartboard bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUSH-SB3001
EAN code9415639030013
MerkShot
Country of ManufactureNieuw-Zeeland
Soort dartbordProfessioneel