Shot Anthem Rubber Dartboard Surround Kaitiaki

Shot
Op voorraad
Brand
€ 69,95
SKU
SH-SC3130
Shot Surround Rubber

De professionele Anthem Dartboard Surround zal helpen tegen verdwaalde dartpijlen.

Met de verbazingwekkende, professionele, eendelige Anthem Dartboard Surround, kun je een vleugje Shot Warrior stijl toevoegen aan je dartbaan, terwijl je ook je muren beschermt tegen verdwaalde steeltip darts.

De polymeer ring is ontworpen om stevig over standaard formaat dartbordente passenen om verdwaalde dartpijlen op hun plaats te houden met minimale beweging. De surround is lichtgewicht en eenvoudig in elkaar te zetten; plaats het over je steeltip dartbord en je bent klaar om te spelen.

Het artwork op deze alles-in-een muurbescherming is van de Nieuw Zeelandse ontwerpster Julie Paama-Pengally en is erg mooi. "Wahi Toro Tika" (Wahi Toro Tika) is een weergave van de geest van competitie, die de vier winden (nga hau e wha) omvat, wat onze verbondenheid met mensen dichtbij en veraf uitbeeldt door de kameraadschap die darts biedt.

De Anthem niet-reflecterende dartbord surround heeft een prachtige uitstraling, maar gaat niet ten koste van je vermogen om te gooien, of je concentratie. Het is een geweldige gespreksstarter, of je nu op zoek bent naar iets anders of een prachtig stuk setup apparatuur.

Het enige wat nu nog nodig is, is een Shot Warrior Bristle Dartboardom je speelkamer naar een hoger niveau te tillen!

Shot Anthem Rubber Dartboard Surround Kaitiaki - The Guardians

Koop nu een Shot Anthem Rubber Dartboard Surround Kaitiaki bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label15% Pallet Discount
SKUSH-SC3130
EAN code9415639031379
MerkShot
Surround MateriaalRubber