Bull's Rubber dart mat 300x60 cm + Throwline Sticker

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 53,95
SKU
BU-67802
Bulls Dartmat

Ontketen Je Potentieel met de Bull's Rubber Dartmat 300x60 cm + Werplijn Sticker

Breng je dartervaring naar nieuwe hoogten met de Bull's Rubber Dartmat 300x60 cm + Werplijn Sticker. Deze compacte, hoogwaardige mat is de perfecte toevoeging aan elke speelkamer of oefenruimte, met zowel functionaliteit als gemak. Met de meegeleverde Werplijn Sticker weet je altijd waar je moet staan voor de perfecte worp.

Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen

Compromitteer niet op kwaliteit; deze Bull's Rubber Dartmat is ontworpen om lang mee te gaan. Het hoogwaardige rubber beschermt je vloer en darts, wat zorgt voor duurzaamheid en prestaties. Hoewel het uitstekende bescherming biedt, is het belangrijk op te merken dat een dart met een stalen punt die recht naar beneden valt, nog steeds door de mat kan dringen.

Frisse Ervaring, Geen Rubbergeur

Maak je je zorgen over de geur van rubber in je speelruimte? Geen zorgen meer. Deze mat ondergaat een speciale geurbehandeling om de rubbergeur te neutraliseren, zodat je speelkamer fris ruikt. Gecombineerd met de Werplijn Sticker, die zorgt voor een consistente werpafstand, wordt deze mat een must-have voor elke serieuze dartsspeler.

Koop nu een Bull's Rubber dart mat 300x60 cm + Throwline Sticker bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUBU-67802
EAN code8719075948187
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
Type MatRubber
Kleur MatZwart