Bull's Rubber dart mat + oche 300x90 cm

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 76,96
SKU
BU-67814
Bulls Ochemat

Transformeer Je Spel met de Bull's Rubber Dartmat + Oche 300x90 cm

Verbeter je darts spel met de geavanceerde Bull's Rubber Dartmat + Oche 300x90 cm. Deze eersteklas, extra brede mat wordt geleverd met een vaste houten oche, zodat je altijd van de juiste afstand werpt. Een eersteklas keuze voor dartspelers die streven naar precisie en consistentie in hun spel.

Superieure Kwaliteit Ontmoet Uitzonderlijk Ontwerp

Deze 90 cm brede dartmat biedt het beste op het gebied van kwaliteit en prestaties. Gemaakt van hoogwaardig rubber, is het ontworpen om zowel je darts als je vloer te beschermen. Hoewel de mat uitstekende oppervlaktebescherming biedt, houd er rekening mee dat een recht vallende stalen punt dart erdoorheen kan dringen. Desalniettemin maakt het robuuste ontwerp het tot een duurzame en betrouwbare keuze voor elke speelkamer.

Een Geurloze Ervaring zonder Rubbergeur

Een van de unieke kenmerken van deze Bull's Rubber Dartmat is de geurbehandeling, speciaal ontworpen om de typische rubbergeur te neutraliseren. Dit maakt het een aangenamere toevoeging aan je speelruimte, vooral als je je zorgen maakt over geuren. Let op dat de vaste houten oche op de mat is geschroefd en niet verwijderbaar is, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare werplijn.

Koop nu een Bull's Rubber dart mat + oche 300x90 cm bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUBU-67814
EAN code8719075948156
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
Type MatOche Mat, Rubber
Kleur MatZwart