Bull's Rubber dart mat + oche 300x60 cm

Bull's
Op voorraad
Brand
€ 63,95
SKU
BU-67803
Bull's Ochemat

Beheers Je Ambacht met de Bull's Rubber Dartmat + Oche

Ben je klaar om je dartspel naar een hoger niveau te tillen? Met de Bull's Rubber Dartmat 300x60 cm + Oche koop je niet zomaar een mat; je investeert in een nauwkeuriger en consistenter spel. Speciaal ontworpen met een ingebouwde houten oche, zorgt deze mat ervoor dat je altijd van de juiste afstand werpt.

Ongelooflijke Duurzaamheid en Bescherming

Dit is niet zomaar een dartmat. Gemaakt van hoogwaardig rubber biedt de Bull's Rubber Dartmat uitstekende bescherming voor zowel je vloer als je darts. Hoewel het vermeldenswaardig is dat een recht naar beneden vallende dart met stalen punt nog steeds door de mat kan gaan, is de veerkracht van dit product verder ongeëvenaard.

Geurloos Genieten

We hebben aan alles gedacht. Om een frisse en aangename sfeer te garanderen, ondergaat onze rubberen dartmat een speciale geurbehandeling om eventuele rubbergeuren te neutraliseren. Zo kun je je concentreren op je spel, niet op de geur.

Niet-verwijderbare Oche voor Consistentie

Consistentie is essentieel bij darten, en de bevestigde houten oche biedt je dat. Stevig aan de mat bevestigd, dient de oche als een betrouwbare gids om jezelf te positioneren, zodat je altijd van de juiste afstand werpt.

Koop nu een Bull's Rubber dart mat + oche 300x60 cm bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom Label10% Pallet Discount
SKUBU-67803
EAN code8719075948125
MerkBull's
Country of ManufactureNederland
Type MatOche Mat, Rubber
Kleur MatZwart