Red Dragon Jonny Clayton Silver 90%

Red Dragon
Niet op voorraad
SKU
RD-1888-2361
€ 41,95
Quick Overview

22-24 gram# Red Dragon Darts

Afgestemd op de wensen van Jonny zelf

Sinds zijn komst bij Red Dragon in 2014 heeft Jonny Clayton een snelle progressie gemaakt door de ranglijsten, en won hij televisie majors in de World Cup en Masters toernooien. Ondanks zijn consistentie, kalme houding, en soepele worp, was Jonny Clayton erop uit om zijn 2016 darts te verbeteren met deze nieuwste editie, en een korte blik onthult snel waarom hij dat wilde doen.

Met een grip die zich uitstrekt van eind tot eind, en een slank, 90 procent tungsten barrel, zijn zijn 2018 darts een lust voor het oog. De twin ring grip strekt zich uit over de gehele lengte van de barrel, waardoor deze spelers darts een van de best uitziende spelers darts zijn die Red Dragon ooit in hun geschiedenis heeft geproduceerd.

In zijn zoektocht om de beste versie van zichzelf te worden, is Jonny Clayton tot het uiterste gegaan, inclusief de meest up-to-date Trident Technology punten. Met de meest up-to-date NITRO Tech shafts en Hardcore flights, zullen Jonny's nieuwe dartpijlen de prestaties van elke serieuze darter verbeteren. 'Ik wilde dat mijn darts ongelooflijk direct aanvoelden, met een zeer smalle neus die echt goed werkte tegen de andere barrels,' legde Jonny uit. "Maar ik wilde ook meer grip dan mijn vorige darts, dus besloten we met een agressief geringd patroon met een neus grip aan de voorkant." Compleet met Red Trident point technologie, zijn Jonny Claytons nieuwste darts een lust voor het oog, en we weten zeker dat je er net zoveel plezier aan zult beleven als wij.

Gewicht:Barrel Lengte:Barrel Dikte:
22 gram50.80 mm6.60 mm
24 gram50.80 mm7.05 mm
Meer informatie
Custom LabelGeen
SKURD-1888-2361
Darts Lengte50-54 mm
Darts Dikte6.5 - 7 mm
Darts GripShark, Incision
MerkRed Dragon
Darts Materiaal90% Tungsten
Kleur BarrelZilver, Blauw
Darts ModelRecht