Red Dragon Peter Wright Snakebite Supa-Venom 90%

Op voorraad
SKU
RDD2464 RDD2465 RDD2466 RDD2467
Brand
€ 134,90
21-22-23-24 gram Red Dragon Darts

Peter Wright, de meedogenloze tweevoudig wereldkampioen, daagde het ontwerpteam van Red Dragon uit om voor hem een futuristisch dartontwerp te maken vol met de meest technologisch geavanceerde functies die ooit in een enkele set dartpijlen zijn gezien.

Supa-Venom is door de diepste testen gegaan, om er zeker van te zijn dat deze extra technologie maximaal wordt gebruikt, en Peter als gegoten zit. Deze barrels zitten vol technologie en zijn voorzien van Triple Milling, Ring Cut Design, Multiple Ionic Coating, Dual Profile Contours en Double Geometric Grip Styling.

Het resultaat zijn futuristische dartpijlen die de tweevoudig wereldkampioen nu al gebruikt tijdens grote evenementen. Deze dartpijlen zijn afgewerkt met een Quattro verticaal georiënteerde afgeronde rand grip in midnight black, en een rear cube design sloped radius grip in electric blue - het resultaat is adembenemend.

De Dual Geometric grip styling stelt Peter in staat om de exacte grip gebieden te benutten, met zijn duim en wijsvinger die de pijlen in een vloeiende lijn sturen. Het voorste verticale zeshoekige ontwerp stelt hem in staat om instinctief tegenwicht te bieden aan de voorwaartse stuwkracht en een pure flow in zijn worp te bereiken.

Het delen van Peter's passie voor darts design zit diep in Red Dragon's DNA en deze nieuwste samenwerking is een game-changer in speler dart design.

Meer informatie
SKU RDD2464 RDD2465 RDD2466 RDD2467
Custom Label Geen
Darts Grip Ringed, Zero/Nano, Incision
Darts Materiaal 90% Tungsten
Kleur Barrel Zilver, Zwart, Groen, Paars
Darts Model Recht
Merk Red Dragon