Over Darts Warehouse

Over Darts Warehouse

Darts Warehouse is dé online dartwinkel voor al je dart wensen. Laat je verleiden door het grootste aanbod van Nederland. Met meer dan 500 verschillende dartpijlen, 1400 flights, 550 shafts, 100 dart wallets en cases én bijna 30 verschillende dartborden. Met ons ruime assortiment dartartikelen, snelle levertijden en perfecte service maakt Darts Warehouse zich meer dan uniek in de dartmarkt.

Geschiedenis

Darts Warehouse is opgericht in 2009, oorspronkelijk als online extensie van de in Naaldwijk gevestigde winkel; Darts & Dump. In 2015 zijn de webwinkel en fysieke winkel vanwege praktische overwegingen elk onder zelfstandig beheer geraakt. De twee bedrijven onderhouden tot op heden een zakelijk partnerschap.
Het online bedrijf Darts Warehouse groeide snel uit tot een van de grootste webwinkels in dartartikelen van Nederland. In 2011 leidde dit in een verkoopovereenkomst met RTL7, waarna Darts Warehouse de productie en verkoop van verscheidene dartartikelen voor het programma RTL7 Darts in beheer mocht nemen. Dit is tot op heden nog steeds het geval.
In 2019 nam Darts Warehouse kort voor de Covid-19-pandemie ook House of Darts Amsterdam over. House of Darts was een van de eerste dartwinkels van Nederland, maar deze rijke geschiedenis mocht niet baten toen het bedrijf in 2021 uiteindelijk zijn deuren moest sluiten in verband met de Coronacrisis.

Partners

Darts Nieuws
Razendsnel en up to date dartsnieuws! Al het laatste dartsnieuws van de PDC/BDO/WDF en MAD. Let's Play Darts!
Klik hier om naar de website van Darts Nieuws te gaan.
 
Dartfreakz
Dartfreakz is een informatie website rondom de Dartssport. Dartfreakz geeft informatie over de PDC, de BDO en de WDF. Met groot aanbod aan nieuwsartikelen, vele foto's, achtergronden, toernooischema's en een mooie online darts webshop kan iedere liefhebber hier zijn informatie vinden.
Klik hier om naar de website van Dartfreakz te gaan.
 
RTL 7 Darts
RTL7 Darts is dé zender waar het darten wordt uitgezonden in Nederland. RTL7 Darts werkt met de commentatoren Jacques Nieuwlaat, Co Stompé en Roland Scholten. Dit kan op tv zijn maar ook via internet. RTL7 zendt o.a de volgende toernooien uit: het WK Darts PDC, de Premier League en de Grand Slam of Darts. Ook heeft de website van RLT7 Darts verslagen van de grote darttoernooien, een overzicht van de prof dartspelers, een nieuwspagina, een pagina met mooie beelden van afgelopen toernooien. RTL7 Darts heeft een groot aantal dartproducten op de markt gebracht, deze zijn hier op de website te koop. RTL7 Producten
Klik hier om naar de website van RTL 7 Darts te gaan.
 
Raymond van Barneveld
De officiële website van de Nederlandse topdarter Raymond van Barneveld, die met zijn geweldige prestaties het Nederlandse darten groot heeft gemaakt. Op deze website worden unieke "Barney" producten aangeboden.
Klik hier om naar de officiële website van Barney te gaan.
 
Jacques Nieuwlaat - Mastercaller
Jacques Nieuwlaat bekend van televisie, en zijn kenmerkende commentaarstem. Jacques heeft een lange geschiedenis met darts. Zijn jarenlange ervaring in de dartwereld komt tot uiting in zijn deskundig commentaar bij televisieuitzendingen. Hij kent vrijwel alle topdarters persoonlijk en heeft een geweldig trackrecord waar het toernooi organisatie betreft. Ook geniet hij enorme bekendheid als Mastercaller. Zijn rekenvaardigheid is legendarisch en hij past zeker in het rijtje topreferees Russ Bray, George Noble en Martin Fitzmaurice. Darts Warehouse prijst zich gelukkig een meer dan goed contact met Jacques te hebben wat ons in staat stelt dankbaar gebruik te maken van Jacques zijn kennis.
Klik hierom naar de officiële website van Mastercaller te gaan.
 
Frank a Do
Klik hier om naar de website van Frank a Do te gaan.

Grizzly Marketing
Klik hier om naar de website van Grizzly Marketing te gaan.

Darts Links
Klik hier om naar de website van Darts Links te gaan.

Darts Pagina
Klik hier om naar de website van Darts Pagina te gaan.