Over Darts Warehouse

Hoi dartfans!

Welkom bij Darts Warehouse, de plek waar gezelligheid en darts hand in hand gaan. Wij zijn niet zomaar een online dartwinkel; wij zijn jouw dartvriend die altijd klaarstaat met het beste advies, de nieuwste producten en een service die je doet glimlachen. Met een assortiment breder dan de schouders van een professionele dartspeler, vind je bij ons álles wat je hart begeert op dartgebied.

Het begin

Gestart in 2009 als een klein zusje van het vertrouwde Darts & Dump in Naaldwijk, hebben wij, mede dankzij onze passie voor het spel en onze klanten, een pijlsnelle groei doorgemaakt. Onze liefde voor het spel is net zo groot als onze ambitie: de beste en gezelligste te zijn! We begonnen met het idee dat de dartwereld toe was aan een plek waar service, kwaliteit en plezier de drie pijlers van succes vormen.

RTL 7 Darts

Het was in 2011 dat RTL7 ons een bliksemstart gaf door een samenwerking aan te gaan. Sindsdien zijn we meer dan trots dat we de dartartikelen voor het programma RTL7 Darts hebben mogen verzorgen. Dit partnerschap heeft ons op de kaart gezet en daar zijn we maar wat trots op! Door deze samenwerking hebben we niet alleen onze naamsbekendheid vergroot, maar ook onze expertise verder kunnen ontwikkelen door direct in contact te staan met de professionals uit de dartwereld.

Onze klanten

Maar hé, zonder jullie, onze dartvrienden, zijn wij slechts een webshop met dartspullen. Jullie enthousiasme, feedback, loyaliteit en de verhalen over die ene legendarische finish of die nét gemiste 180 maken ons werk het leukste wat er is. We zijn dan ook meer dan een shop; we zijn een community, een hangout, een plek waar de dartliefde gedeeld wordt. Elk product in ons assortiment is gekozen met het oog op wat jullie, de spelers en fans, ons vertellen en waar jullie behoefte aan hebben.

Ons assortiment

Of je nu op zoek bent naar die perfecte set darts die aanvoelt als een verlengstuk van je arm, een stevige dartmat die je vloer beschermt, of een scorebord dat je helpt om je spel te verbeteren, we hebben het allemaal. En mocht je iets speciaals nodig hebben, iets wat je niet direct in ons assortiment vindt, laat het ons weten. We duiken graag voor je de dartwereld in om het te vinden.

Tot slot

Bij Darts Warehouse is het meer dan alleen darts kopen; het is een ervaring, een plaats waar je kunt leren over het spel dat we allemaal liefhebben, en waar je altijd met een glimlach geholpen wordt. Scroll door ons assortiment en voel je thuis. Want bij Darts Warehouse is het altijd raak!

Met vrolijke groeten en een triple twintig in zicht,

Het gehele Darts Warehouse team