Over Darts Warehouse

Over Darts Warehouse
Dartartikelen functioneel, sportief en volgens de laatste trends! Darts Warehouse biedt een breed assortiment aan dartpijlendartbordendartflightsdartshafts en dartaccessoires die exact op de behoeftes van de dartsport zijn afgestemd. Ons assortiment biedt zowel voor de steeltip als voor de soft-tip dartspelers zeer veel mogelijkheden! Zo kun je  jezelf bijvoorbeeld onderscheiden met dat hoge kwaliteit sisal dartbord met ingelegde bedrading voor minder bounce outs!
Voor zowel de professionele als de recreatieve dartspeler kunnen we allerlei dartartikelen uit voorraad leveren! De mogelijkheden die onze online dartwinkel Darts Warehouse aanbiedt zijn enorm.
Ook op onze dartshirts afdeling zijn er verschillende soorten dart shirts waar men uit kan kiezen: heb je een dartshirt nodig voor bedrukking of een dart polo met vochtregulerende eigenschappen voor op het podium?
Heb je een dart mat nodig voor de exacte afstand of juist een dartmat voor vloer- of dartbescherming? De dartartikelen die bij Darts Warehouse in het assortiment zijn opgenomen, zijn uiterst gevarieerd en geschikt voor iedere recreatieve en professionele darter.
Naast het ruime assortiment dartpijlen en dartborden vind je ook een ruim aanbod aan leuke en essentiële dart accessoires in de online shop van Darts Warehouse.
Laat je verleiden door het grootste aanbod van Nederland met meer dan 500 verschillende dartpijlen op Dartswarehouse.nl. 
Verder heeft de Online Dartsshop meer dan 1400 verschillende dartflights550 verschillende dart shafts100 verschillende dart wallets en cases en bijna 30 verschillende dartborden.
Bij Darts Warehouse betaal je binnen Nederland geen verzendkosten boven de € 50,00 en in België boven de € 100,00.  Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen met onze gratis en vriendelijke servicedesk op telefoonnummer 085-8223032.
Darts Warehouse is een online darts webshop met zeer goede, directe contacten in de dartwereld. Zowel met producenten als met diverse wereldtop spelers hebben we heel direct contact.
Deze ultrakorte lijnen stellen ons in staat om u als eerste nieuwe dartartikelen te brengen tegen zeer concurrerende prijzen.
Door de fantastische back up van wereldwijd opererende leveranciers, een nauwe samenwerking met toonaangevende distributeurs en een professionele interne organisatie leveren wij voor u een breed assortiment direct uit voorraad.
Een echte dartspecialist dus; supersnel, betrouwbaar, voordelig en altijd up-to-date!­­­­
Niet voor niets handelen wij alle orders af voor de RTL7 webshop.
We houden je ook graag op de hoogte van ontwikkelingen in de dartsport via onze Social media kanalen op Facebook of Instagram. Tip: schrijf je in voor onze uitgebreide nieuwsbrief!
Veel plezier met het shoppen op onze online dartartikelen afdeling!  

Geschiedenis
Darts Warehouse is opgericht in 2009, oorspronkelijk als online extensie van de in Naaldwijk gevestigde winkel Dump de Kleine Woerd. In 2015 zijn de webwinkel en fysieke winkel vanwege praktische overwegingen elk onder zelfstandig beheer geraakt. De twee bedrijven onderhouden tot op heden een zakelijk partnerschap.
Het online bedrijf Darts Warehouse groeide snel uit tot een van de grootste webwinkels in dartartikelen van Nederland. In 2011 resulteerde dit in een verkoopovereenkomst met RTL7, waarna Darts Warehouse de productie en verkoop van verscheidene dartartikelen voor het programma RTL7 Darts in beheer mocht nemen. Dit is tot op heden nog steeds het geval.
In 2019 nam Darts Warehouse kort voor de COVID-19 pandemie ook House of Darts Amsterdam over. House of Darts was een van de eerste dartwinkels van Nederland, maar deze rijke geschiedenis mocht niet baten toen het bedrijf in 2021 uiteindelijk zijn deuren moest sluiten in verband met de Coronacrisis.
 
Partners
Darts Nieuws
Razendsnel en up to date dartsnieuws! Al het laatste dartsnieuws van de PDC/BDO/WDF en MAD. Let's Play Darts!
Klik hier om naar de website van Darts Nieuws te gaan.
 
Dartfreakz
Dartfreakz is een informatie website rondom de Dartssport. Dartfreakz geeft informatie over de PDC, de BDO en de WDF. Met groot aanbod aan nieuwsartikelen, vele foto's, achtergronden, toernooischema's en een mooie online darts webshop kan iedere liefhebber hier zijn informatie vinden.
Klik hier om naar de website van Dartfreakz te gaan.
 
RTL 7 Darts
RTL7 Darts is dé zender waar het darten wordt uitgezonden in Nederland. RTL7 Darts werkt met de commentatoren Jacques Nieuwlaat, Co Stompé en Roland Scholten. Dit kan op tv zijn maar ook via internet. RTL7 zendt o.a de volgende toernooien uit: het WK Darts PDC, de Premier League en de Grand Slam of Darts. Ook heeft de website van RLT7 Darts verslagen van de grote darttoernooien, een overzicht van de prof dartspelers, een nieuwspagina, een pagina met mooie beelden van afgelopen toernooien. RTL7 Darts heeft een groot aantal dartproducten op de markt gebracht, deze zijn hier op de website te koop. RTL7 Producten
Klik hier om naar de website van RTL 7 Darts te gaan.
 
Raymond van Barneveld
De officiële website van de Nederlandse topdarter Raymond van Barneveld, die met zijn geweldige prestaties het Nederlandse darten groot heeft gemaakt. Op deze website worden unieke "Barney" producten aangeboden.
Klik hier om naar de officiële website van Barney te gaan.
 
Jacques Nieuwlaat - Mastercaller
Jacques Nieuwlaat bekend van televisie, en zijn kenmerkende commentaarstem. Jacques heeft een lange geschiedenis met darts. Zijn jarenlange ervaring in de dartwereld komt tot uiting in zijn deskundig commentaar bij televisieuitzendingen. Hij kent vrijwel alle topdarters persoonlijk en heeft een geweldig trackrecord waar het toernooi organisatie betreft. Ook geniet hij enorme bekendheid als Mastercaller. Zijn rekenvaardigheid is legendarisch en hij past zeker in het rijtje topreferees Russ Bray, George Noble en Martin Fitzmaurice. Darts Warehouse prijst zich gelukkig een meer dan goed contact met Jacques te hebben wat ons in staat stelt dankbaar gebruik te maken van Jacques zijn kennis.
Klik hierom naar de officiele website van Mastercaller te gaan.
 
Frank a Do
Klik hier om naar de website van Frank a Do te gaan.

Grizzly Marketing
Klik hier om naar de website van Grizzly Marketing te gaan.

Darts Links
Klik hier om naar de website van Darts Links te gaan.

Darts Pagina
Klik hier om naar de website van Darts Pagina te gaan.