Opgericht in 2009, Shot is een gerenommeerd dartmerk uit Nieuw-Zeeland van Puma Dart Products Ltd. Voortkomend uit de ambitie van Puma Darts om een internationale aanwezigheid te creëren, is Shot een naam geworden die dartspelers in elke hoek van de wereld bereikt. Los van het Duitse sportmerk Puma, staat Shot als een unieke entiteit in de dartgemeenschap.

Shot's Filosofie: Ontwerp & Prestatie voor Dartspelers Perfectioneren

Bij Shot streven ze ernaar de perfecte balans te vinden tussen het optimaliseren van de resultaten van dartspelers en het creëren van producten met aantrekkelijke ontwerpen. Hun benadering is het aanbieden van een ongeëvenaarde combinatie van precisie, innovatie en esthetiek in de wereld van darten.

Een Familie Traditie: De McCormick's en Puma Darts

Opgericht in 1970 door John McCormick, blijft Puma Darts een familiegedreven onderneming. Na het overlijden van John in 2003, nam zijn zoon Peter McCormick de leiding over. Julie Carlson, John's dochter, sloot zich ook aan als Marketing Directeur en draagt bij aan de erfenis van het merk.

Shot's darts staan synoniem voor “Passie”, “Inspiratie”, “Precisie” en “Globale” high-end producten. Hun collectie omvat:

  • Tungsten Darts: Alleen het beste voor klanten.
  • Steeltip Darts: Prachtig innovatieve ontwerpen.
  • Softtip Darts: Uitzonderlijke kwaliteit voor professioneel spel.

Shot – “Optimaliseer uw Prestatie”

Ervaar de uitmuntendheid van Shot en optimaliseer uw prestatie in het darten. Of u nu een recreatieve speler bent of een wereldberoemde professional, Shot biedt de tools om uw beste spel te inspireren. Ontdek hun producten vandaag nog!

277 producten
loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...