Jupiler Carpet Dartmat 300x60 cm

Jupiler
Op voorraad
Brand
€ 61,95
SKU
JU-030
Jupiler Dartmat

Jupiler Tapijt Dartmat 300x60 cm: Gewaagd Ontwerp Ontmoet Professioneel Spel

Iconische Jupiler Stijl op de Oche

Maak kennis met de Jupiler Tapijt Dartmat, de ultieme basis voor elke dartopstelling. Met een afmeting van 300x60 cm beschermt deze mat niet alleen je vloeren en darts, maar verhoogt het ook je speelgebied met de iconische Jupiler-branding. De gedurfde rode tint en het opvallende logo maken een krachtige uitspraak, die de energie en passie van het spel weerspiegelt.

Professionele Standaarden in Je Speelruimte

De Jupiler Dartmat gaat niet alleen over goede looks; het gaat over het brengen van professionele standaarden in je huis, bar of toernooiruimte. Het hoogwaardige tapijtmateriaal zorgt voor een comfortabele houding, terwijl de duidelijk gemarkeerde oche een consistente teenlijn biedt voor nauwkeurige worpen. Het is een stuk professionele uitrusting dat essentieel is voor serieuze spelers en liefhebbers.

Duurzaam, Functioneel en Stijlvol

Met zijn robuuste constructie is de Jupiler Dartmat ontworpen om de slijtage van regelmatig spel te weerstaan. De anti-slip achterkant houdt de mat stevig op zijn plaats, terwijl het zachte oppervlak een veilige landingsplek biedt voor darts, wat helpt om hun punten en je vloeren te behouden.

Maak Jouw Merk met Elke Worp

Of je nu oefent voor een kampioenschap of een vriendelijke wedstrijd host, de Jupiler Tapijt Dartmat zorgt ervoor dat je dit in stijl doet. Het ontwerp van de mat trekt de aandacht en respect, net als een perfect geworpen dart. Het is niet zomaar een dartmat; het is een uitspraak van kwaliteit en een getuigenis van je toewijding aan het spel.

Stap op de Jupiler Tapijt Dartmat en voeg een vleugje professionele flair toe aan je dartervaring.

Koop nu een Jupiler Carpet Dartmat 300x60 cm bij Darts Warehouse; Premium Kwaliteit & Snelle Levering.

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUJU-030
EAN code8719075975961
MerkJupiler
Country of ManufactureNederland
Type MatTapijt
Kleur MatRood