Informatie over het dartmerk Shot

Shot is een Nieuw Zeelands dartmerk dat in 2009 is gelanceerd door Puma Dart Products Ltd.

Shot is ontstaan uit het verlangen van Puma Darts om een internationaal merk te creëren wat men kan leveren naar dartspelers in elke uithoek van de wereld en niet conflicteert met het Duitse sportmerk Puma.

Shot streeft naar een perfecte combinatie van optimaliseren van de resultaten van dartspelers en het ontwikkelen van producten die qua design aanspreken in de dartwereld.

Puma Darts is opgericht in 1970 door John McCormick. Zijn activiteiten zijn na zijn overlijden in 2003 overgenomen door zijn zoon Peter McCormick.

Julie Carlson, de dochter van John McCormick is inmiddels ook toegetreden tot het familiebedrijf in de functie van Marketing Director.

Naast productontwikkeling heeft het merk Shot heel sterk de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen met aandacht voor mens en milieu!

Een prachtig voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van het Shot Bandit Duro dartbord: deze is volledig gemaakt van recyclebaar plastic, milieuvriendelijk verbouwde sisal en bedrukt met inkten op waterbasis.

Het Bandit dartbord is dan ook de keuze van vele topspelers wereldwijd en officieel erkend door de World Dart Federatie.

De dartpijlen van Shot staan dan ook voor “Passion”, “Inspiration”, “Precision” en “Global” high end producten!

Shot heeft alleen maar Tungsten dartpijlen, de Steeltip Darts van Shot zijn prachtig innovatieve dartpijlen.

Ook de Shot Softtip Dartpijlen zijn kwalitatief erg goed.

Shot “Optimise your Performance”

De Online Dartshop Darts Warehouse heeft alle Shot Producten in de verkoop staan, bent u op zoek naar een product en kunt u het echt niet vinden kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of u kunt even een e-mail sturen.

Shot Dartpijlen Kopen? Klik op de link.

Shot Softtip Darts Kopen? Klik op de link.

Shot Flights Kopen? Klik op de link.

Shot Shafts Kopen? Klik op de link.

Shot Dartborden Kopen? Klik op de link.

Shot Wallets of Cases Kopen? Klik op de link.

Shot Darts Dartartikelen Kopen