Bescherming voor het Darten

Dartsurround, dartkabinet of dartmat bestellen? Dit zijn de mogelijkheden!
Als je thuis een mooi plekje hebt gevonden voor je dartbord, wil je natuurlijk voorkomen dat je muur wordt beschadigd door misgegooide pijlen. En bij bouncers wil je niet dat de punten in je vloer komen te staan. Uiteraard kun je op dartswarehouse.nl allerlei producten kopen die zorgen voor extra bescherming, die er ook nog eens mooi uitzien en zorgen voor een professionele uitstraling.

Surrounds
Om de muur rond je dartbord te beschermen, zijn er dartbord surrounds verkrijgbaar. Deze surrounds kun je om elk dartbord plaatsen en zorgen voor een extra bescherming rond je dartbord. Surrounds zijn verkrijgbaar in twee materialen: rubber en foam.
Een leuke surroundring van foam is de Bull’s Guard 4-piece. Deze surround bestaat uit 4 losse delen die in elkaar geschoven worden. Het voordeel hiervan is dat de surround makkelijk mee te nemen is en bij geen gebruik weinig ruimte inneemt. En het mooie is: deze surround kun je laten bedrukken bij dartswarehouse.nl! Zo maak je je er eigen, unieke dartsurround van!
De rubber surround ringen van Bull’s worden gezien als de beste ter wereld voor een fantastische prijs! Deze surrounds gaan jaren mee! De rubber surround is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, zwart en blauw.
Dartbord surrounds van Unicorn, die gebruikt worden op de PDC toernooien die te zien zijn op RTL7, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Of je nou een opvallende oranje surround wilt of juist een rustige zwarte, er is zeker een kleur die bij jou past.

Bulls Rubber ringen voor het dartbord         Bull's Guard Surround Black

 

Kabinetten
Voor een fraaie, luxe bescherming waar meteen je bord in hangt ben je bij de darts kabinetten aan het goede adres. Dartskabinetten geven een uitstekende bescherming voor je muur, bieden ruimte voor twee scoreborden en zien er ook nog eens fraai uit, zelfs als de deurtjes gesloten zijn! Kabinetten worden gemaakt van hout of van aluminium. Houten kabinetten zijn zeer populair, omdat je de deuren kan laten bedrukken met je eigen logo! Houten kabinetten zijn verkrijgbaar in een prachtige eikenhoutkleur of zwart. Als je liever een aluminium kabinet wilt, kun je kiezen uit een zwarte of een zilver kleurige uitvoering.

Bull's Classic Kabinet online bestellen bij www.dartswarehouse.nl

 

Matten
Om uw darts en vloer te beschermen bestaan er dartmatten. Verkrijgbaar in geurloos rubber en in tapijt uitvoeringen, zorgen matten ervoor dat de pijlen een zachtere landing krijgen bij uitvallende of afketsende darts en jouw vloer niet gemakkelijk beschadigt. Dartmatten geven daarnaast een professionele touch aan jouw dartruimte. Het gebruik van dartmatten is zeer aan te raden omdat het de kans op beschadigingen aan uw vloer en breuk van uw dartpunten doet verlagen.
Dartmatten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt er voor kiezen een simpele zwarte mat aan te schaffen en zelf de afstand te bepalen, maar om het makkelijker te maken zijn er ook ochematten verkrijgbaar met een aangebrachte balk op de juiste afstand vanaf het dartbord, zodat je altijd op de goede afstand gaat staan. Ook het materiaal van de mat is belangrijk, rubberen matten bieden meer bescherming dan tapijt matten. Ook verkoopt www.dartswarehouse.nl de officiële dartmat van RTL7 Darts.

Bull's Dartmat Kopen                Bulls Carpet Dartmat van Tapijt

 

Conclusie
Kortom, er is genoeg te kiezen om je dartbaan of dartkamer helemaal compleet te maken! Ga voor al je dartspullen, accessoires en beschermartikelen naar www.dartswarehouse.nl! Zo begin je goed voorbereid aan je dartcarrière, met gegarandeerd de beste producten, een goede service en een snelle levering!

Wilt u nog meer hulp met het kopen van andere dartartikelen? Darts Warehouse biedt ook blogs aan over:

dartpijlen - dartborden - dartflights - dartshafts - dartcases - dartshirts - softtip darts