Dartaccessoires Kopen?

Bestel je accessoires voor het darten op Dartswarehouse.nl, er is voor ieder wat wils! Hieronder wat extra informatie over Darts Accessoires

Levensduur shafts
De meeste shafts hebben een relatief beperkte levensduur en dienen daarom geregeld vervangen te worden. Op gebroken of verbogen shafts wordt dan ook nooit garantie gegeven. Als u ervoor kiest om met een Titanium shaft te gooien, zult u in eerste instantie meer betalen, maar hier normaal gesproken ook veel langer plezier van hebben! Er zijn bovendien een aantal Titanium shafts verkrijgbaar, waarvan de (aluminium) top los verkocht kan worden als deze versleten is. 100% titanium shafts hebben in de regel een lange levensduur, maar ook deze shafts zullen op enig moment aan vervanging toe zijn.
Aluminium shafts zijn betaalbaar, hebben een luxe uitstraling en gaan in de regel langer mee als nylon shafts of polycarbonate shafts. Echter, als een speler zijn dart in een aluminium shaft gooit van een dart die al in het bord zit, kan het pootje van een aluminium shaft krom buigen of afbreken en is deze aan vervanging toe.
Als u met nylon shafts gooit, is het waarschijnlijk dat u deze regelmatig dient te vervangen omdat breuk niet ongewoon is. Daarom worden shafts vaak in grotere aantallen besteld, zoals in 5-packs.
Als u pech heeft, breekt niet pootje van de shaft, maar breekt deze bij de barrel af. In sommige gevallen helpt het dan om er de punt van een andere dart in te prikken en wat kracht te zetten totdat het overgebleven stukje loskomt. Er is echter ook een handige tool te koop die afgebroken nylon shafts gemakkelijk uit de barrel krijgt: de Bull’s Shaft-ex Aluminium. Druk de pins van de tool in het resterende stukje shaft en draai deze eruit.
U kunt een gebroken shaft vergelijken met een telefoonscherm, het kan zomaar zo zijn dat als je telefoon valt het scherm in 1x kapot is. Soms heb je geluk en kan je telefoon 10x vallen en is het scherm nog steeds heel!
n.b. Breuk van nylon shafts vindt sneller plaats als er geen beschermende dartmat als ondergrond wordt gebruikt!

Bekijk het volledige Dartaccessoires Assortiment van Darts Warehouse.

Wilt u nog meer hulp met het kopen van andere dartartikelen? Darts Warehouse biedt ook blogs aan over:

dartpijlen - dartborden - dartflights - dartshafts - dartcases - softtip darts - beschermende artikelen