Shirts kopen?

Bestel je dartshirt op Dartswarehouse.nl, er is voor ieder wat wils!
Elke professionele dartspeler draagt een dartshirt op het podium. Dit shirt dragen ze net als in elke andere sport om duidelijkheid te verschaffen bij welk ‘team’ zij zitten en is het hun persoonlijke herkenningspunt voor het publiek. Daarbij zit een dartshirt comfortabel, zodat ze vrijuit kunnen darten. Gelukkig zijn dartshirts niet enkel voorbehouden voor de professionals, want jij kunt er ook zelf één bestellen op Darts Warehouse.

Bull’s
De traditionele dartshirts van Bull's zijn razend populair onder darters en dartteams. Ten eerste zijn deze shirts van 100% polyester gemaakt, waardoor ze heerlijk zitten. De shirts zijn daarnaast beschikbaar in veel verschillende maten, van S t/m XXXXL, zodat er voor iedereen wel een shirt is die goed zit. De beschikbare kleurencombinaties maken daarnaast dat een shirt kiezen naar jouw eigen smaak een wel heel erg makkelijke klus wordt!
Maar wat misschien wel het allermooiste is: alle Bull’s dartshirts zijn te Bedrukken met jouw eigen (club)naam en/of logo! Dit is een unieke dienst in Nederland, exclusief aangeboden door Darts Warehouse. Op die manier waan je jezelf een professional en dart je tegelijkertijd comfortabel!
En als je meteen shirts voor je hele team besteld, krijg je ook nog eens tot 36% korting op de bedrukking en tot 24% korting op de dartshirts!

Bull's Shirts voor het Darten Grey Blue Bulls Shirt Grey Blue Back

      Bulls Shirt Grey Blue Front                                Bulls Shirt Grey Blue Back

Andere shirts
Naast deze shirts, hebben we ook andere dartshirts te koop. Zo kun je het dartshirt kopen van Phil Taylor, met dezelfde technologie als de dartpolo. Ook verkopen wij met veel trots het shirt van Michael van Gerwen van XQ-Max darts! Verder is er ook een prachtig shirt van McKicks, die van zijde is gemaakt. Deze stof zit heerlijk los om je lichaam en ademt ook nog eens, waardoor je je volledig op het darten kunt richten.

Unicorn
Unicorn heeft ook vele dartshirts te koop. Deze modellen worden vaak ook gedragen door dartspelers op het podium, zoals bijvoorbeeld James Wade en Gary Anderson. Op dit moment zijn veel van de Unicorn dartshirts ook nog eens in de aanbieding!