Hulp nodig met een kopen van een dartcase of dartwallet? Hier vindt u informatie over cases voor darts.

Zorg goed voor je dartspullen: Bestel een dartscase of wallet bij je nieuwe spullen!

Je hebt al je dartsproducten in huis. Je dartpijlen, met bijbehorende shafts, flights en eventuele extra dartproducten. Daarbij heb je een top dartbord gekocht en nu ben je klaar om te beginnen. Maar waar laat je al die spullen? Daarvoor zijn dartcases en wallets. En net als bij de andere producten, is er hier ook veel te kiezen. Daarom staat dit blog in het teken van de verschillende wallets en cases die je kunt bestellen op www.dartswarehouse.nl.

Een goede bescherming is het halve werk

Om te beginnen is het altijd aan te raden een wallet of case aan te schaffen. Ten eerste houd je zo je spullen netjes bij elkaar en ten tweede blijven ze netjes en beschermd zodat je er langer plezier van kunt hebben! Bij sommige setjes darts die je besteld in de webshop zit een simpele case of beschermhoesje voor je punten, maar als je optimale bescherming en opslagruimte wilt, kun je kiezen uit vele producten bij de wallets & cases pagina op www.dartswarehouse.nl

Materiaal

Wallets en cases tref je aan van verschillende materialen, zoals nylon, leer en plastic. Het materiaal is een persoonlijke keuze, welk vind jij mooi of handig? Een leren case geeft een luxe uitstraling, plastic is erg stevig en nylon is lekker flexibel.  En nylon cases kun je zelfs laten bedrukken met je eigen naam of (team)logo! Zo maak je je dartcase persoonlijk en uniek.

Daarnaast is er ook nog een beperkt assortiment aluminium en zelfs een houten case verkrijgbaar!                                   

Deze cases bieden een 100% bescherming en zien er ook nog eens heel luxe uit.

Voor ieder wat wils, van klein tot groot!

Voor iedereen is er wel een goede dartcase of wallet te vinden. Of je nou alleen je dartpijlen wilt opbergen of al je accessoires ook wilt opbergen, je vindt het allemaal in de webshop. Een van de populairste  en beste cases op het moment is de ‘The Pak’ dartcase van Bull’s. Deze case biedt ruimte voor één setje darts en een veelvoud van flights, shafts en andere accessoires zoals een slijpsteentje of een Shaft Remover, zodat je altijd genoeg spullen bij je hebt om lekker te kunnen darten. Het leuke aan deze case is, is dat hij zowel in nylon als leer verkrijgbaar is en ook nog eens in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd wel één is die geschikt voor je is. Een uitgebreidere versie hiervan, is de ‘Multi Pak’.

Wil je liever compact? Dan is de ‘The Half Pak’ wellicht wat voor jou. Een andere, compactere case die veel gebruikt wordt, is de Unicorn Maxi Wallet.

Als je behoefte aan meer opslagruimte, omdat je bijvoorbeeld meerdere setjes darts hebt, is The Master Pak van Bull’s een goede optie. Dit is een kleine koffer, waarin je gegarandeerd genoeg ruimte hebt voor al je dartspullen! In deze case passen minstens 4 setjes darts en een veelvoud aan accessoires. Een ander voorbeeld van zo’n case is de The Win Pak, die wat compacter is dan de Master Pak en ook ruimte biedt voor minimaal 4 setjes darts.

Ook zijn er genoeg cases te verkrijgen waar je je compleet opgebouwde setje darts in kwijt kunt en niet al je spullen mee hoeft te sjouwen. Je dartpijlen zijn dan wel goed beschermd als je bijvoorbeeld in de kroeg wilt darten. Een voorbeeld hiervan is de Delta Case, die verkrijgbaar is in veel verschillende kleurencombinaties, dus ook een leuke touch geven aan jouw dart set.

Een andere case in deze categorie, is de The Real Leather Etui van Bull’s. Zoals de naam al aangeeft, is dit een case die van hoogwaardig leer is gemaakt. Daardoor heeft deze case een zeer luxe uitstraling en worden je dartpijlen goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Kortom, er is enorm veel te kiezen en ik zou zeggen: bekijk ons aanbod en kies de case die het beste bij jou en jouw wensen past!