Hier vindt u informatie over verschillende accessoires voor het darten.

Bestel je accessoires voor het darten op Dartswarehouse.nl, er is voor ieder wat wils! Hieronder wat extra informatie over Darts Accessoires

Levensduur shafts

De meeste shafts hebben een relatief beperkte levensduur en dienen daarom geregeld vervangen te worden. Op gebroken of verbogen shafts wordt dan ook nooit garantie gegeven. Als u ervoor kiest om met een Titanium shaft te gooien, zult u in eerste instantie meer betalen, maar hier normaal gesproken ook veel langer plezier van hebben! Er zijn bovendien een aantal Titanium shafts verkrijgbaar, waarvan de (aluminium) top los verkocht kan worden als deze versleten is. 100% titanium shafts hebben in de regel een lange levensduur, maar ook deze shafts zullen op enig moment aan vervanging toe zijn.

Aluminium shafts zijn betaalbaar, hebben een luxe uitstraling en gaan in de regel langer mee als nylon shafts of polycarbonate shafts. Echter, als een speler zijn dart in een aluminium shaft gooit van een dart die al in het bord zit, kan het pootje van een aluminium shaft krom buigen of afbreken en is deze aan vervanging toe.

Als u met nylon shafts gooit, is het waarschijnlijk dat u deze regelmatig dient te vervangen omdat breuk niet ongewoon is. Daarom worden shafts vaak in grotere aantallen besteld, zoals in 5-packs.

Als u pech heeft, breekt niet pootje van de shaft, maar breekt deze bij de barrel af. In sommige gevallen helpt het dan om er de punt van een andere dart in te prikken en wat kracht te zetten totdat het overgebleven stukje loskomt. Er is echter ook een handige tool te koop die afgebroken nylon shafts gemakkelijk uit de barrel krijgt: de Bull’s Shaft-ex Aluminium. Druk de pins van de tool in het resterende stukje shaft en draai deze eruit.

U kunt een gebroken shaft vergelijken met een telefoonscherm, het kan zomaar zo zijn dat als je telefoon valt het scherm in 1x kapot is. Soms heb je geluk en kan je telefoon 10x vallen en is het scherm nog steeds heel!

n.b. Breuk van nylon shafts vindt sneller plaats als er geen beschermende dartmat als ondergrond wordt gebruikt!

Dartsurround, dartkabinet of dartmat bestellen? Dit zijn de mogelijkheden!

Als je thuis een mooi plekje hebt gevonden voor je dartbord, wil je natuurlijk voorkomen dat je muur wordt beschadigd door misgegooide pijlen. En bij bouncers wil je niet dat de punten in je vloer komen te staan. Uiteraard kun je op dartswarehouse.nl allerlei producten kopen die zorgen voor extra bescherming, die er ook nog eens mooi uitzien en zorgen voor een professionele uitstraling.

Surrounds

Om de muur rond je dartbord te beschermen, zijn er dartbord surrounds verkrijgbaar. Deze surrounds kun je om elk dartbord plaatsen en zorgen voor een extra bescherming rond je dartbord. Surrounds zijn verkrijgbaar in twee materialen: rubber en foam.

Een leuke surroundring van foam is de Bull’s Guard 4-piece. Deze surround bestaat uit 4 losse delen die in elkaar geschoven worden. Het voordeel hiervan is dat de surround makkelijk mee te nemen is en bij geen gebruik weinig ruimte inneemt. En het mooie is: deze surround kun je laten bedrukken bij dartswarehouse.nl! Zo maak je je er eigen, unieke dartsurround van!

De rubber surround ringen van Bull’s worden gezien als de beste ter wereld voor een fantastische prijs! Deze surrounds gaan jaren mee! De rubber surround is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, zwart en blauw.

Dartbord surrounds van Unicorn, die gebruikt worden op de PDC toernooien die te zien zijn op RTL7, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Of je nou een opvallende oranje surround wilt of juist een rustige zwarte, er is zeker een kleur die bij jou past.

Kabinetten

Voor een fraaie, luxe bescherming waar meteen je bord in hangt ben je bij de darts kabinetten aan het goede adres. Dartskabinetten geven een uitstekende bescherming voor je muur, bieden ruimte voor twee scoreborden en zien er ook nog eens fraai uit, zelfs als de deurtjes gesloten zijn! Kabinetten worden gemaakt van hout of van aluminium. Houten kabinetten zijn zeer populair, omdat je de deuren kan laten bedrukken met je eigen logo! Houten kabinetten zijn verkrijgbaar in een prachtige eikenhoutkleur of zwart. Als je liever een aluminium kabinet wilt, kun je kiezen uit een zwarte of een zilver kleurige uitvoering.

Matten

Om uw darts en vloer te beschermen bestaan er dartmatten. Verkrijgbaar in geurloos rubber en in tapijt uitvoeringen, zorgen matten ervoor dat de pijlen een zachtere landing krijgen bij uitvallende of afketsende darts en jouw vloer niet gemakkelijk beschadigt. Dartmatten geven daarnaast een professionele touch aan jouw dartruimte. Het gebruik van dartmatten is zeer aan te raden omdat het de kans op beschadigingen aan uw vloer en breuk van uw dartpunten doet verlagen.

Dartmatten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt er voor kiezen een simpele zwarte mat aan te schaffen en zelf de afstand te bepalen, maar om het makkelijker te maken zijn er ook ochematten verkrijgbaar met een aangebrachte balk op de juiste afstand vanaf het dartbord, zodat je altijd op de goede afstand gaat staan. Ook het materiaal van de mat is belangrijk, rubberen matten bieden meer bescherming dan tapijt matten. Ook verkoopt www.dartswarehouse.nl de officiële dartmat van RTL7 Darts.

Conclusie
Kortom, er is genoeg te kiezen om je dartbaan of dartkamer helemaal compleet te maken! Ga voor al je dartspullen, accessoires en beschermartikelen naar Darts Warehouse! Zo begin je goed voorbereid aan je dartcarrière, met gegarandeerd de beste producten, een goede service en een snelle levering!