Shot Niels Zonneveld 90%

Op voorraad
SKU
ZHMC SH-NZST-23 SH-NZST-24 SH-NZST-25
Brand
€ 110,94
Ontworpen en gemaakt door de Shot-workshop voor Niels Zonneveld, het darttalent van de volgende generatie wiens onverschrokken speelstijl de wereld van het professionele darten gaat domineren. Deze indrukwekkende, in het midden gewogen rechte dart barrel heeft twee ingewikkeld machinaal bewerkte antislip grippatronen die zijn ontworpen om met volledig vertrouwen te werpen.

23-24-25 gram# Ontworpen en gemaakt door de Shot-workshop voor Niels Zonneveld, het darttalent van de volgende generatie wiens onverschrokken speelstijl de wereld van het professionele darten gaat domineren. Deze indrukwekkende, in het midden gewogen rechte dart barrel heeft twee ingewikkeld machinaal bewerkte antislip grippatronen die zijn ontworpen om met volledig vertrouwen te werpen. Het vat is afgewerkt met sluiks zwart titanium voor maximale sterkte gecombineerd met een intense aqua PCT-coating om de complexiteit van het gripontwerp te demonstreren.
Deze dartset is ontworpen in samenwerking met Niels en heeft alles in huis om het Shot Darts-keurmerk van uitmuntendheid te dragen.

De robuuste anterieure microgrip wordt geëgaliseerd door "Shot Sirius" - een apex-achtergreep voor totale controle. Dit profiel heeft meer dan 300 multidirectionele contactpunten om een superieure grip te creëren die op commando zal vliegen, soepel loslatend voor snelheid en nauwkeurigheid. Bovendien helpt de microgrip die aan de achterkant van de dart is aangebracht, vakkundig de controle voor spelers die vanaf de achterkant van de dart gooien. Dit is een product van de Hemeco webshop.

Weight: Barrel Length: Barrel Width:
23 gram 50.00 mm 6.50 mm
24 gram 51.00 mm 6.60 mm
25 gram 53.00 mm 6.60 mm

Niels Zonneveld 90% - nzst-23-24-25

Meer informatie
SKU ZHMC SH-NZST-23 SH-NZST-24 SH-NZST-25
Custom Label Geen
Darts Grip Ringed, Incision, Siege
Darts Materiaal 90% Tungsten
Kleur Barrel Zilver, Zwart, Blauw
Darts Model Recht
Merk Shot
Country of Manufacture Nieuw-Zeeland