Bull's Kim Huybrechts Hurricane Shell Coated Brass

Bulls
Op voorraad
SKU
ZHMC BU-23921
Brand
€ 22,95
Quick Overview
De perfecte set dartpijlen voor beginners en recreatieve darters. Goedkoop, maar toch van zeer hoge kwaliteit. Deze dartpijlen zijn voorzien van een glanzende rode lak, ingelegd met gouden grips. Op deze manier creëren ze een stijlvolle premium look.

Kim "Hurricane" Huybrechts

Wil je je dartscarrière lanceren? Beginnen met een setje brass darts is een goede plek om te beginnen. En wat als de darts zijn ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Kim Huybrechts zelf? Je hoort het goed; de Bull's Kim "Hurricane" Huybrechts brass darts!

De perfecte set dartpijlen voor beginners en recreatieve darters. Goedkoop, maar toch van zeer hoge kwaliteit. Deze dartpijlen zijn voorzien van een glanzende rode lak, ingelegd met gouden grips. Op deze manier creëren ze een stijlvolle premium look. Kim "Hurricane" Huybrechts brass dartpijlen worden geleverd met zwarte Bull's Nylon shafts, die bekend staan om hun extreme duurzaamheid. Als klap op de vuurpijl wordt er ook nog een set Kim "Hurricane" Huybrechts Cartoon flights meegeleverd. En laten we eerlijk zijn; zijn dat niet de coolste flights die je ooit hebt gezien? Dit is een product van de Hemeco webshop.

Gewicht:Lengte Barrel:Barrel Breedte:
21 gram56,0 mm8.45 mm

 

Meer informatie
Custom LabelGeen
SKUZHMC BU-23921
Darts Gewicht21 gram
Darts Lengte+54 mm
Darts Dikte8 - 8.5 mm
Darts GripWave, Incision
MerkBulls
Darts MateriaalBrass
Kleur BarrelGoud, Rood
Darts ModelRecht
Country of ManufactureNieuw-Zeeland