Dump & Darts in Naaldwijk, al sinds 1997 een begrip in het Westland, is een echte stoere mannen winkel. Al die tijd zitten zij aan de Kleine Woerdlaan nummer 19 in Naaldwijk.

Met veel plezier, passie en een beetje liefde zijn zij continue op zoek naar de producten die jij wilt hebben. Dit doet de Dump in Naaldwijk zo voordelig geprijsd als mogelijk maar altijd met oog voor detail, kwaliteit en een bepaalde uniekheid. Veel mensen omschrijven de winkel als een "snoepwinkel" voor mannen. Dump & Darts in Naaldwijk is een winkel met een uniek maar zeer breed assortiment. De winkel in Naaldwijk heeft zich gespecialiseerd in Darts, Sportprijzen en Dump artikelen.

Met maar liefst ruim 20 meter aan Darts artikelen, twee test dartbanen en het grootste assortiment darts van Zuid-Holland is de winkel namens Dartswarehouse de officiële zicht- en bezoeklocatie voor alle te bedenken Darts artikelen. Door de samenwerking tussen Darts Warehouse en Dump & Darts Naaldwijk kunnen wij met trots zeggen dat de Dump een inzicht geeft in het assortiment dat wij aanbieden. Helaas past niet ons hele assortiment in de winkel. Daarom is het mogelijk online je bestelling te plaatsen en deze af te halen in de winkel. Anderzijds biedt de Dump je ook de mogelijkheid je darts, flights of shafts uit ons assortiment te reserveren. Bel hiervoor een dag van te voren met de medewerkers van de Dump via 0174-641111 en zij zorgen ervoor dat jij je producten de volgende dag in de winkel kan afhalen en afrekenen. Lekker makkelijk en persoonlijk.  

Voor het specialisme Sportprijzen verwijzen wij je graag door naar de eigen webshop van Dump & Darts Naaldwijk. Op hun webshop www.dumpwarehouse.nl tref je een groot assortiment Sportprijzen & medailles, Backpacking & Camping maar ook echte Dump artikelen aan. Genoeg te zien dus!

Openingstijden winkel
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Kleine Woerdlaan 19
2671 CA Naaldwijk
Nederland