Bull's Dirk van Duijvenbode 90% Tungsten Darts

De Bull's Dirk van Duijvenbode 90% steeltip dartpijlen. Deze darts zijn gemaakt voor de serieuze spelers net zo willen spelen als Dirk van Duijvenbode.

€ 65.95

KOOP NU!
Bull's Dirk van Duijvenbode Aubergenius Shell Coated Brass

Bull's Dirk van Duijvenbode Aubergenius Brass darts. Deze darts zijn gemaakt voor de startende darters die helemaal gek zijn van Dirk van Duijvenbode. Deze gecoate brass darts komen met zwarte medium shafts en leuke Dirk van Duijvenbode flights.

€ 22.95

KOOP NU!
Bull's Dirk van Duijvenbode Matchshirt Black

Het officiële dartshirt van het Dirk van Duijvenbode. Dirk van Duijvenbode draagt dit shirt bij al zijn wedstrijden die hij gooit.

€ 60.95

KOOP NU!
Bull's Dirk van Duijvenbode Flight Shaft Kit

De Aubergenius Flight Shaft Kit! Ideaal om bij je andere artikelen van Dirk van Duijvenbode te kopen. Deze kit is gevuld met een breed assortiment van Aubergenius artikelen.

€ 14.96

KOOP NU!
Bull's Aubergenius Deluxe Cabinet Black

Een deluxe houten, Black Oak, kabinet van Dirk van Duijvenbode "The Aubergenius", met een systeem om je dartbord stevig vast te maken.

€ 89.95

KOOP NU!
Bull's Aubergenius Deluxe Cabinet Light Oak

Een deluxe houten, Light Oak, kabinet van Dirk van Duijvenbode "The Aubergenius", met een systeem om je dartbord stevig vast te maken.

€ 89.95

KOOP NU!
Bull's Player 100 Dirk van Duijvenbode Std.

Sterke Bulls Player flight van 100 micron dik. Deze flight heeft het logo van Dirk geprint op een strak oranje flight. De flight is gemaakt van 100 micron en heeft de standaard no.2 vorm.

€ 1.75

KOOP NU!
Bull's Player 100 Dirk van Duijvenbode Aubergenius No.6

Sterke Bulls Player 100 flight van 100 micron dik. Deze flight waar het logo van Aubergenius op staat heeft de standaard no.6 vorm.

€ 1.80

KOOP NU!
Bull's Player 100 Aubergenius Brass Std.

Sterke Bulls Player flight van 100 micron dik. Op de flight staat een dansende aubergine met het Dirk van Duijvenbode shirt aan. Deze flight is 100 micron en heeft de standaard no.2 vorm.

€ 1.80

KOOP NU!
! Bull's Player 100 Aubergenius 80 Std.

Sterke Bulls Player 100 flight. Op de flight staan veel kleine aubergines geprint. Deze flight is 100 micron en heeft de standaard no.2 vorm.

€ 1.09

KOOP NU!
Ultimate Card Dirk van Duijvenbode Aubergenius | 37x25 cm

Sterke Ultimate Card gemaakt door Ultimate Darts. Deze kaart bevat veel informatie over Dirk "The Aubergenius" van Duijvenbode. Afmetingen: 37x25 cm

€ 24.95

KOOP NU!
Bull's Dirk van Duijvenbode Player Poster A3 42x30 cm

Poster van de enige echte Dirk "The Aubergenius" van Duijvenbode, gemaakt door Bull's NL. Formaat A3: 42 cm × 30 cm.

€ 4.95

KOOP NU!
Bull's Aubergenius Finish Poster A3 30x42 cm

Finish poster met alle slimme finishes gemaakt door Jacques Nieuwlaat. Op deze poster staat de enige echte Dirk van Duijvenbode; The Aubergenius. Gemaakt door Bull's NL. Formaat A2 60 cm × 42 cm.

€ 5.95

KOOP NU!
Bull's Shark Pro Dartbord

Het Bull's Shark Pro Dartbord is een bristle dartboard met ingelegde bedrading en ongebleekte high-class sisal.

€ 46.95

KOOP NU!
Bull's Dartbord Lite Surround Black

Zwarte rubberen surround van Bull's, voor om je dartbord. Rubberen surrounds hebben een lange levensduur Deze surround geeft 12 cm extra bescherming aan de muur. Geschikt voor elk merk dartbord.

€ 42.96

KOOP NU!
Bull's Dirk van Duijvenbode Aubergenius Signcard

De signcard van Dirk van Duijvenbode gemaakt door Bull's. Een mooie kaart waar een handtekening op gezet kan worden van Dirk zodra je hem een keer in het echt tegenkomt!

€ 0.05

KOOP NU!
Bull's Softtip Dirk van Duijvenbode 90%

De 18 gram, 90% tungsten dartpijlen van de professionele dartspeler Dirk van Duijvenbode. De darts hebben een Ringed Phantom Grip over bijna de gehele barrel. Deze rechte 90% Tungsten dartpijlen zijn laser graveert met het Bull's Logo en de handtekening van Dirk.

€ 65.95

KOOP NU!