Xiaochen Zong

Xiaochen Zong

Xiaochen Zong

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Xiaochen Zong bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Xiaochen Zong

Opgroeiend in de bruisende stad Dandong en geboren op 8 maart 1998, is Xiaochen Zong, vaak geschreven als Zong Xiao Chen (Chinees: 宗笑尘), een baken geworden voor dartsenthousiasten in China. Dit jonge talent laat de toenemende prominentie van darts in Azië zien en maakt naam voor zichzelf in het altijd competitieve landschap van de sport.

Een Opkomende Ster uit China

In een sport die in verschillende delen van de wereld aan populariteit wint, staat Xiaochen symbool voor de groeiende invloed van China in de dartswereld. Onder de vlag van de Professional Darts Corporation (PDC) heeft Zong uitzonderlijke vaardigheden en passie getoond, waarmee hij zichzelf positioneert als een van de opmerkelijke talenten om in de gaten te houden in aankomende toernooien.

Darts Warehouse zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het nieuwste en beste in de wereld van darten. Van innovatieve dartuitrusting tot de nieuwste accessoires, wij bieden het allemaal aan. Onthoud, als je een bestelling plaatst vóór 16:30 uur, wordt deze op dezelfde werkdag verzonden!

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...