Ted Evetts

Ted Evetts

Ted Evetts

2 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Ted Evetts bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Ted Evetts

Opkomend uit Warwick, geboren op 3 augustus 1997, is Ted Evetts een stralende ster in de wereld van het professionele darten. Als vertegenwoordiger van Engeland heeft deze jonge darter immense belofte en vaardigheid getoond, gestaag klimmend in de rangen van de PDC-toernooien met elk jaar dat verstrijkt.

De Opkomst van een Jonge Kampioen

Binnen de opwindende wereld van darten zijn er momenten die opvallen en de opkomst van een nieuwe kampioen markeren. Voor Ted Evetts kwam zo'n moment op 28 november 2021. Na heftige strijd tegen de getalenteerde Noord-Ierse concurrent, Nathan Rafferty, kwam Evetts als overwinnaar tevoorschijn en veroverde de prestigieuze titel van PDC Youth World Champion met een opmerkelijke overwinning van 6-4 in legs.

Samenwerking met Unicorn

Ted's onwankelbare toewijding en uitzonderlijk talent hebben ertoe geleid dat hij zich heeft aangesloten bij de elite van spelers die verbonden zijn met het gerenommeerde dartsmerk Unicorn. Het delen van deze geachte samenwerking met dartlegendes als James Wade, en Gary Anderson, blijft Evetts een getuigenis van de erfenis van uitmuntendheid van het merk.

Hoogtepunten van Darts Warehouse

Voor liefhebbers en enthousiastelingen die dieper willen duiken in de wereld van Ted Evetts, is Darts Warehouse jouw ultieme bestemming. Altijd up-to-date met de nieuwste aanbiedingen en collecties, en een belofte dat bestellingen geplaatst vóór 16:30 uur dezelfde werkdag worden verzonden.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...