Steve Beaton

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Winmau Steve Beaton Gold Blue 90%Winmau Steve Beaton Gold Blue 90%
    Winmau Steve Beaton Gold Blue 90%
    € 55,95

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Steve Beaton bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Steve Beaton

Een van de langstbestaande figuren in de wereld van professioneel darten, Steve Beaton, geboren op 5 april 1964, heeft gedurende zijn illustere carrière een voorbeeldige talent en toewijding laten zien. Met gratie vertegenwoordigt hij de Engelse darttraditie en is hij een constante kracht om rekening mee te houden in de evenementen van de Professional Darts Corporation (PDC).

De Reis van een Kampioen

1996 was een mijlpaaljaar voor Beaton, omdat hij het felbegeerde BDO World Darts Championship veroverde, waarmee hij zijn plaats tussen de legendes van de sport bevestigde. Deze overwinning was niet alleen een getuigenis van zijn vaardigheid, maar ook van zijn volharding en vastberadenheid. Steve Beaton bereikte ook de hoogste piek van succes door de eer te genieten om de Wereld Nr. 1 te zijn, een titel die slechts weinigen kunnen claimen in de wereld van darten.

Erfenis en Invloed

Met tientallen jaren ervaring op zijn naam is Beaton's invloed op de sport onmiskenbaar. Aspirant-spelers kijken naar hem op, niet alleen vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege de manier waarop hij zich zowel op als buiten de oche heeft gedragen. Zijn bijdragen aan het darten gaan verder dan zijn spel, waardoor hij een ware ambassadeur van de sport is.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dartswereld met Darts Warehouse. Onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste uitrusting. Plaats een bestelling voor 16:30 uur en profiteer van verzending op dezelfde dag.