Stephen Bunting

Stephen Bunting

Stephen Bunting

4 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Stephen Bunting bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Stephen Bunting

Geboren in Liverpool op 9 april 1985, is Stephen Bunting een gevierde Engelse darter die uitkomt onder de vlag van de Professional Darts Corporation (PDC). Hij staat bekend bij fans en concurrenten als "The Bullet," en Stephen heeft zich gevestigd als een geduchte kracht in de wereld van het darten.

Bijnaam

Buiten zijn dartvaardigheden heeft Bunting de aandacht getrokken van velen vanwege zijn opvallende gelijkenis met het geliefde personage Peter Griffin uit de populaire televisieshow "Family Guy". Als speelse knipoog naar deze opmerkelijke gelijkenis gebruikte Stephen eerder het nummer "Surfin' Bird" van The Trashmen als zijn opkomstmuziek - een directe hommage aan een gedenkwaardige aflevering van de animatieserie.

Dartspecificaties

Elke speler heeft zijn favoriete gereedschap, en Stephen is daarop geen uitzondering. Hij gebruikt een opvallend lichte dartpijl, met een gewicht van slechts 12 gram. Deze precisiedarts worden vervaardigd door het gerenommeerde merk Target, wat de hoogste kwaliteit en prestaties garandeert.

Loopbaanhoogtepunten

Terwijl de carrière van Stephen versierd is met talloze onderscheidingen en gedenkwaardige momenten, blijkt zijn toewijding aan de sport en zijn streven naar uitmuntendheid in elk duel dat hij speelt.

Darts Warehouse blijft altijd op de hoogte van de nieuwste releases. Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...