Seigo Asada 

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Seigo Asada bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Seigo Asada: Japan's Darting "Ninja"

Opkomend uit Osaka, Japan, is Seigo Asada, geboren op 6 maart 1980, een van de opmerkelijke namen in de wereld van darten geworden. Vaak aangeduid met zijn elektrificerende bijnaam, "The Ninja", weerspiegelen de scherpe precisie en snelle techniek van Asada de kenmerken van zijn bijnaam.

De Opkomst van "The Ninja"

Seigo Asada's bekwaamheid in darten strekt zich uit voorbij de kusten van Japan. Sinds hij zich in 2018 bij de Professional Darts Corporation (PDC) heeft aangesloten, heeft hij zijn talenten op internationaal niveau laten zien, de beste spelers ter wereld uitgedaagd en zichzelf gevestigd als een geduchte tegenstander.

Samenwerking met Unicorn

Seigo's toewijding aan de sport blijkt niet alleen uit zijn prestaties, maar ook uit zijn keuze van uitrusting. Als vertegenwoordiger van het gerenommeerde merk Unicorn vertrouwt Asada op hun hoogwaardige darts, waarbij hij zijn toewijding aan excellentie benadrukt. Drie andere Unicorn spelers zijn Gary Anderson, James Wade en Ross Smith.

Darts Warehouse blijft zich inzetten om ervoor te zorgen dat enthousiastelingen toegang hebben tot het beste. Bestellingen geplaatst voor 16:30 uur worden dezelfde werkdag nog verzonden.