Sebastian Steyer

Sebastian Steyer

Sebastian Steyer

3 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Sebastian Steyer bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Sebastian Steyer: Van Voetbalvelden tot Dartborden

Sebastian Steyer, geboren op 18 februari 1980, staat niet alleen bekend als een professionele darter uit Polen, maar ook als ondernemer en voormalig voetballer. Zijn gevarieerde reis bracht hem ertoe doelpunten te verdedigen op het voetbalveld voordat hij bullseyes op het dartbord begon te raken.

Van Voetbal naar Darts

Steyer's atletische talent werd voor het eerst tentoongesteld op het voetbalveld, waar hij diende als betrouwbare verdediger voor zijn lokale voetbalclub. Zijn passie voor darten leidde hem echter uiteindelijk naar een professionele carrière, waarin hij zijn veelzijdige sportieve capaciteiten aantoonde.

Prestaties in Darts

Hoewel hij voornamelijk deelneemt aan evenementen van de World Darts Federation (WDF), met af en toe optredens in Professional Darts Corporation (PDC) evenementen, heeft Steyer een significante indruk gemaakt. Een van zijn opvallende prestaties kwam in 2019, toen hij de halve finales van de BDO World Trophy bereikte.

Samenwerking met Bull's

Steyer's toewijding aan de sport blijkt ook uit zijn keuze van uitrusting. Hij vertrouwt op de Sebastian Steyer 90% dartpijlen van Bull's, waarmee hij zowel zijn toewijding aan het spel als zijn voorkeur voor precisiegereedschap in zijn streven naar dartroem onderstreept.

Darts Warehouse staat altijd aan de voorhoede om het beste te brengen voor dartliefhebbers. Plaats uw bestellingen voor 16:30 uur en ze worden nog dezelfde werkdag verzonden.

Andere Bull's Spelers en Producten

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...