Roman Benecky

Roman Benecky

Roman Benecky

1 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Roman Benecky bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Roman Benecký: Het Tsjechische Wonderkind

Geboren op 20 januari 2000, is Roman Benecký, bijgenaamd "Beny," een schitterende ster in de wereld van professioneel darten. Als toegewijde speler van Target heeft hij zijn vaardigheden en talent getoond in tal van evenementen van de Professional Darts Corporation (PDC). Als vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek maakte Benecký zijn wereldwijde aanwezigheid kenbaar door deel te nemen aan de PDC World Cup of Darts 2018. Zijn toewijding en bekwaamheid brachten hem naar de prestigieuze PDC World Darts Championship 2022.

Roman "Beny" Benecký is niet zomaar een naam, maar een opkomend talent wiens precisie en spelstrategie spannende wedstrijden beloven in de komende jaren. Darts Warehouse volgt zijn reis op de voet en biedt fans het laatste nieuws uit Benecký's wereld. Onthoud, bestel voor 16:30 uur, en Darts Warehouse zorgt ervoor dat uw items nog dezelfde werkdag worden verzonden.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...