Rob Cross

Rob Cross

Rob Cross

23 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Rob Cross bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Rob Cross

Robert (Rob) Cross, geboren op 21 september 1990 in Pembury, is een Engels professioneel darter die uitkomt voor de PDC. Hij heeft opmerkelijk succes behaald in de wereld van het darten, met het winnen van grote titels en het vestigen van zijn positie als een toonaangevende speler in de sport.

Triomf bij het PDC World Darts Championship

Cross maakte een opvallende doorbraak op 1 januari 2018 toen hij het PDC World Darts Championship won. In een gedenkwaardige finale versloeg hij de legendarische Phil Taylor met 7-2 in sets en behaalde zo zijn eerste wereldtitel.

Tweede Grote Overwinning bij het World Matchplay

Op zondag 28 juli 2019 voegde Rob Cross nog een grote titel toe aan zijn naam door de World Matchplay 2019 te winnen. In een dominante vertoning nam Cross een overweldigende voorsprong van 9-0 in de finale tegen Michael Smith, en uiteindelijk behaalde hij een 18-13 overwinning.

Rob Cross heeft zich bewezen als een geduchte kracht in de wereld van het darten, met zijn vaardigheden, vastberadenheid en succes op het grote podium die zijn positie als een van de top spelers in de PDC bevestigen.

Grote Target spelers en producten