Ricky Evans

Ricky Evans

Ricky "Rapid" Evans

10 producten
Ontdek onze brede en uitgebreide selectie van Ricky Evans bij Darts Warehouse. Koop nu en geniet van topkwaliteit, beste prijzen en snelle levering.

Ricky "Rapid" Evans: Een Sneltrein op de Oche

Van Unieke Stijl tot een Passende Bijnaam

In de uitgestrekte wereld van darten vallen spelers om verschillende redenen op, maar Ricky's snelle uitvoering trok al snel de aandacht van velen. Deze snelle benadering van het spel gaf natuurlijk aanleiding tot zijn bijnaam, "Rapid".

Belangrijke Hoogtepunten uit zijn Carrière

Hoewel een belangrijke PDC-titel zijn prijzenkast nog niet heeft gesierd, is Ricky's reis in het professionele darten bezaaid met opmerkelijke prestaties. Een gedenkwaardig hoogtepunt was zijn deelname aan het PDC Wereld Jeugdkampioenschap in 2013, waar hij zijn potentieel toonde en uiteindelijk genoegen moest nemen met de tweede plaats tegen Michael Smith.

Uitmuntendheid op Prestigieuze Podia

Ricky is een vertrouwd gezicht op verschillende prestigieuze toernooien, met deelnames aan het gevierde PDC Wereld Darts Kampioenschap, de UK Open en de Players Championship Finals. Opmerkelijk genoeg bereikte Ricky in 2018 de halve finales van het Dutch Darts Championship, wat zijn diepste run markeerde in een PDC European Tour-evenement.

Ambitie Voorbij Snelheid

Ricky is meer dan alleen een snelle werper. Zijn onwrikbare toewijding om zijn spel te verfijnen en op te klimmen in de PDC-wereldranglijst onderscheidt hem. Met een combinatie van een unieke stijl en pure vastberadenheid heeft Ricky stevig zijn plaats veroverd in het hart van dartsfans over de hele wereld.

Blijf Afgestemd op "Rapid"

Terwijl Ricky Evans zijn reis voortzet, grenzen verlegt en hogere maatstaven stelt, blijft hij een figuur om in de gaten te houden in de dartswereld. Met zijn onderscheidende snelheid en brandende ambitie belooft Ricky fans op het puntje van hun stoel te houden. Mis niet de kans om de magie van "Rapid" Ricky Evans in actie te zien!

Andere Bull's spelers en nieuwe producten

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...